Hoe te testen van een extern bureaublad

Hoe te testen van een extern bureaublad


Extern bureaublad is een functie van Windows XP. Dit programma kan gebruikers die met Windows XP Professional of hoger om te kunnen andere computers verbinding maken met hun computer op afstand. Een extern bureaublad-verbinding op een lokaal netwerk testen is een goed idee voordat u probeert te verbinden via een breder netwerk, omdat het toestaat u om te controleren of alles goed werkt voordat u de reikwijdte van uw netwerkconfiguratie wordt verruimd.

Instructies

1

Zorg ervoor dat extern bureaublad ingeschakeld en op de hostcomputer worden uitgevoerd is. Ga naar "Mijn Computer" en vervolgens "Eigenschappen". In het tabblad "System" dat nu wordt geopend, klikt u op "Remote Settings". Een ander venster wordt geopend. Op dit scherm, zorg ervoor dat het selectievakje "Gebruikers extern verbinding maken met deze computer toestaan" is ingeschakeld.

2

Ga naar de machine van een client op hetzelfde netwerk.

3

Open het programma extern bureaublad door te gaan naar "Start"--> "Programma's"-->"toebehoren." Selecteer vervolgens verbinding met "Extern bureaublad" onder "Communicatie" in het menu "Accessoires". Het extern bureaublad verbinding scherm zal verschijnen.

4

Typ de naam van de computer die u verbinding wilt maken in het dialoogvenster. Het Windows-aanmeldingsscherm wordt weergegeven.

5

Typ uw gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen.

Tips & waarschuwingen

  • Er zijn verschillende dingen die u op het externe bureaublad aanpassen kunt verbinding snelheid maximaliseren networking. Het gaat hierbij om dempen de geluiden van de externe computer en het uitschakelen van behang.