Hoe te te nemen Screenshots op een MacBook

Terwijl Grab kan een praktische OS X applicatie voor het nemen van het schermschoten, wil soms je eenvoudig een opname van uw scherm zonder een extra toepassing te openen. Snelkoppeling toetsenbordopdrachten kunt u volledige het schermschoten, de schoten van het scherm van de specifiek venster of scherm schot selecties. Toetsenbordopdrachten voor de snelkoppeling ook laten u het schermschoten naar uw bureaublad of rechtstreeks naar het Klembord te plakken in de geopende toepassingen opslaan.

Instructies

1

Druk en houd de "opdracht," "Shift" en "3" toetsen op hetzelfde moment te nemen van een screenshot van het volledige scherm en sla het op uw bureaublad.

2

Druk en houd de "opdracht," "Shift" en "4" toetsen op hetzelfde moment om een het schermschot selectie en sla het op uw bureaublad. Gebruik de cursor om het gebied dat u wilt opnemen in uw afbeelding en laat de muisknop los om de schermafbeelding.

3

Houd de "opdracht," "Shift" en "4" toetsen op hetzelfde moment en druk vervolgens op de "spatiebalk" te nemen van een screenshot van een specifieke toepassingsvenster en sla het op uw bureaublad. Het voorste venster zal draaien blauw bij binnenkomst de toets commando. Beweeg uw muis naar het gewenste venster en klikt u op te nemen van de schermafbeelding.

4

Druk en houd de "Command," "CTRL", "Shift" en "3" toetsen op hetzelfde moment een screenshot nemen en rechtstreeks naar het Klembord opslaan. U kunt vervolgens plakken de schermafbeelding in een open sollicitatie.

5

Druk en houd de "Command," "CTRL", "Shift" en "4" toetsen op hetzelfde moment te nemen een het schermschot selectie en sla het op het Klembord. Zoals in stap 2, gebruik de cursor om Kies uw regio en laat de muisknop los te nemen schermafdruk u.

6

Houd de "Command," "CTRL", "Shift" en "4" toetsen op hetzelfde moment, en druk vervolgens op de "spatiebalk" te nemen van een screenshot van een specifiek venster en sla het naar het Klembord. Beweeg de muis naar het venster te selecteren en op te nemen van uw het schermschot zoals in stap 3.