Hoe te te nemen een toetsenbord op een MacBook

De MacBook laptop toetsenbord is geïntegreerd met het geval van de laptop zelf. Als uw toetsenbord is beschadigd, moet u ook ter vervanging van het bovenste gedeelte van het geval waarin het trackpad. Een kleine hoeveelheid werk verwijderen van het deel vereist, maar het niet verder dan een standaard gebruiker om de taak te voltooien. Het alleen moeilijk deel is het bijhouden van alle de schroeven die u zult verwijderen.

Instructies

1

Afsluiten van uw MacBook en koppel het netsnoer los. Zet de laptop ondersteboven en plaats deze op een vlakke oppervlakte werken.

2

Gebruik een standaardsleuf schroevendraaier te draaien het wiel naast de batterij naar de positie ontgrendelen. Er is een afbeelding van een geopende vergrendeling aan te wijzen op de juiste positie. Haal de batterij uit het compartiment en zet het opzij.

3

Verwijder de metalen stuk dat de zijkanten van het linker- en bovenrand van het batterijcompartiment beschermt. Verwijder de drie schroeven die het op zijn plaats houden en til deze uit de weg. Het deel opzij met de drie schroeven die worden gebruikt voor het koppelen van het instellen

4

Verwijder de drie schroeven van de bovenste wand van het batterijcompartiment waarin werden gedekt door de metalen stukje verwijderd in de laatste stap. Verwijder het linkeruiteinde en ver rechts schroeven van de muur van het batterijcompartiment dat de batterij van de connector bevat. Vier van de negen schroeven op de voorgevel van de batterijhouder; verwijderen Verwijder de tweede en vierde vanaf de linkerkant, de rechterkant, en ten derde van rechts. Alle van de bouten weggezet en label van de verschillende typen om te controleren of dat u weet waar ze naartoe gaan.

5

Verwijder de drie schroeven van de bodem van de onderkant van de laptop. Verwijder de twee schroeven van de deelvensters linkerkant en rechterkant van de laptop. Verwijder de vier schroeven van het achterpaneel van de laptop. Alle van de bouten weggezet en label ze voor herbouw.

6

Open de laptop en wrikken van het bovenste gedeelte van de laptoptas. Het wordt gehouden op het moederbord door een kabel. Wanneer de kunststof BOVENPANEEL is los, haal het zwarte tabblad op de kabel vrij te geven van het moederbord.

7

De bovenste paneel vergadering vervangen door een nieuwe en monteer de laptop.

Tips & waarschuwingen

  • Draag een Antistatische polsband als u van plan bent om te werken met een van de interne componenten van uw laptop. Een statische schokken kan schade aan uw computer.
  • Wees zeer grondig wanneer labeling uw schroeven. Er zijn meerdere soorten schroeven waarmee u tijdens dit proces zal worden verwijderd, en ze hebben allemaal naar de juiste locaties worden teruggezonden wanneer de laptop is samengevoegd.