Hoe te te lopen. CBR

CBR bestanden zijn mappen van beelden die zijn verpakt met RAR-compressie. Afbeeldingen in een CBR-bestand werk zoals fotoboekpagina's--ze kunnen zo nodig worden besteld en als titel of dekking pagina's kunnen worden ingesteld. Ze worden doorgaans gebruikt voor stripboeken of Japanse manga, en bieden book-stijl lezing met behulp van een programma compatibel comic book reader. Ze kunnen ook worden uitgepakt met behulp van een compressieprogramma en de beelden kunnen worden gelezen met de standaard image viewer tool.

Instructies

Met behulp van een Comic Book Reader

1

Download en installeer een comic book reader programma. Programma's die ondersteuning bieden voor CBR bestanden omvatten Comical CDisplayEX, economische en Manga Reader.

2

Dubbelklik op het. CBR-bestand om het dialoogvenster "Open met...".

3

Selecteer de comic book reader programma uit de lijst met programma's. Laat de "Altijd gebruiken het geselecteerde programma te openen van dit type bestand" optie gecontroleerd te hebben. CBR bestanden altijd in de comic book reader worden geopend.

Decomprimeren van het CBR

4

Download en installeer een compressieprogramma dat RAR bestanden, zoals 7Zip of WinRAR ondersteunt.

5

Dubbelklik op het. CBR-bestand om het dialoogvenster "Open met...".

6

Klik op de pijl naast de "Andere programma's" display a list of extra programma's die kunnen lezen het. CBR-bestand.

7

Het nut van de gegevenscompressie selecteren uit de lijst met andere programma's en druk op de toets "OK". De. CBR-bestand opent in het hulpprogramma en de inhoud van het bestand weergeven.

8

Slepen en neerzetten van de map van de. CBR-bestand naar het bureaublad. De map en de inhoud ervan zal uitpakken.

9

Open de nieuwe map en dubbelklik op elk afbeeldingsbestand gebruiken om het te bekijken. Gebruik de "Left" of "Rechts" pijltoetsen om te bekijken hoe de vorige of volgende afbeelding in de serie.

Tips & waarschuwingen

  • Komische is ook beschikbaar voor Mac OS X-systemen.