Hoe te te beschermen van een draagbare harde schijf

Draagbare harde schijven zijn meestal een beetje meer winterhard dan hun externe neefjes, maar een beetje van zorg moet nog steeds worden gebruikt wanneer te vervoeren, met name wanneer ze worden verzonden door de U.S. Postal Service "of" een common vervoerder zoals UPS of FedEx. Zelfs bij het vervoer van draagbare harde schijven in de ingecheckte bagage, moet voorzichtig worden gebruikt om ervoor te zorgen dat uw gegevens bij uw bestemming intact, aankomen als ze kunnen worden uitgevoerd door middel van x-ray machines, alsmede een onbeperkt aantal magnetische apparaten.

Instructies

1

Het station van de computer loskoppelt.

2

Loskoppelen van alle kabels, met inbegrip van de voeding (indien aanwezig.)

3

Plaats de draagbare harde schijf binnenin het antistatische zakje.

4

Tape de zak dicht.

5

Wikkel de antistatische zak, met harde schijf in, in noppenfolie. Zorg ervoor dat alle van de randen en hoeken te beschermen.

6

Tape de bubble wrap dicht.

7

Plaats het hele pakket in de kartonnen doos. Als er extra ruimte, zorg ervoor dat een soort vulmateriaal gebruiken. Gevouwen krant of hard schuim zou voldoende moeten zijn.

8

Verzegel de doos met het verpakken van tape.

Tips & waarschuwingen

  • Als u het station in de ingecheckte bagage alleen verzendt, zal zoals op de vlucht van een luchtvaartmaatschappij, u nog steeds wilt gebruiken een antistatische zak en bubble wrap te beschermen.
  • Zorg ervoor dat de zak die u eigenlijk een antistatische zakje. Ze zijn meestal een transparante zilveren kleur, en vaak hebben "antistatisch" gedrukt op hen. Meeste computer reparatie winkels moeten verkopen deze zakken, evenals de elektronica hobby winkels.
  • Gebruik geen verpakking pinda's als de wrijving gegenereerd wanneer ze tegen elkaar wrijven een statische lading produceren kan.