Hoe te Sync uw Facebook-Account met als doel

DOEL is van AOL gratis instant messenger service, die u met de meest populaire IM-clients gebruiken kunt, of u kunt AOL's private client downloaden. De nieuwste versie van de AIM-software bevat een functie genaamd Lifestream, die integreert alle content van verschillende grote sociale netwerken, zoals Twitter, MySpace en Facebook, en de posten van de status van uw doel als statusupdates tot die accounts. U kunt gemakkelijk sync uw rekeningen van Facebook en doel en boekt al uw nieuws, inhoud en updates op beide locaties gelijktijdig door Facebook toe te voegen aan uw doel-account Lifestream.

Instructies

1

Bezoek aim.com en teken uw doel rekening door de "Settings" link in de rechterbovenhoek te klikken en vervolgens te klikken op 'Sign In' in de rechterbovenhoek van de volgende pagina. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord, en druk op "Enter".

2

Klik op het tabblad "Lifestream Updates" in de linkerkolom.

3

Klik op de oranje knop "Beheer mijn Lifestream Settings". Hiermee opent u een afzonderlijk venster of tabblad, afhankelijk van de browser die u gebruikt.

4

Klik op de groene knop "Toevoegen" in de Facebook lusje op de linkerzijde.

5

Klik op de blauwe knop van het "Connect" in het pop-up dialoogvenster om uw doel-account koppelen aan uw Facebook. Als u een Facebook-pagina's met uw persoonlijke account beheren, doel wordt u gevraagd of u wenst uw AIM-account verbinding maken met een van de pagina's in plaats van uw persoonlijk profiel. Klikt op "Nee" om uw doel verbinden met je persoonlijke profiel, of selecteer de Facebook-pagina die u wilt synchroniseren met uw doel rekening uit het drop-down menu en klik op "Ja."

Tips & waarschuwingen

  • Aan uw Facebook verwijderen uit uw AIM-account, gaat u opnieuw naar de pagina Mijn Lifestream-instellingen beheren en klik op de "X" knop aan de rechterkant van de Facebook-rij.
  • U kunt ook synchroniseren van uw AIM-profiel met andere sociale netwerken, zoals Digg, Twitter, MySpace, YouTube, FourSquare en Delicious, van hetzelfde dashboard.