Hoe te Sync Audio & Video terwijl kijken naar Online

Hoe te Sync Audio & Video terwijl kijken naar Online


Online streaming van video's en films via het Internet geworden alledaags vanaf 2010. Er zijn vele websites die streaming diensten verlenen kan, en zelfs de beste van hen u problemen met audio en video-inhoud die zijn niet goed synchroniseren. Een zwak draadloos signaal kunt toevoegen aan het probleem. Probeer een paar tips om de audio en video van uw online film gesynchroniseerd zodat u kunt klaar bent met het bekijken van de film.

Instructies

1

Controleer de sterkte van uw draadloze signaal op een PC door mousing over het pictogram voor draadloze en klik met de linkermuisknop om een draadloze status van voltooid. Ga naar 'Toepassingen' op een Mac-computer en klik op "Internet Connect." Meer statusbalken geven een sterker signaal. Uw computer verplaatsen naar een gebied met een sterker signaal als het draadloze signaal zwak is.

2

Druk op "Esc" als je kijkt een online film in volledig schermmodus terug te keren naar klein scherm bekijken. Druk op de toets "Pauze" de schermbediening paneel om de film te onderbreken.

3

Klik op het lint van de download op de control panel dat u de voortgang van de film toont, en sleep het lint downloaden terug naar het begin van de film om opnieuw te beginnen. Klik op "Afspelen".

4

Druk op de toets "Stop" op de schermbediening panel en de pijl "Terug" in uw browser te gaan naar de vorige pagina---als de audio en video nog steeds zijn niet gesynchroniseerd. Sluit de film streaming service pagina en open de pagina in een ander venster.

5

Dubbel klik op de film Voer streaming-modus weer. Verslag van de film aan de streaming-dienst en probeer te kijken naar de film vanaf een ander streaming-dienst van pagina als de audio en video zijn nog niet gesynchroniseerd.