Hoe te Sync Audio & Video in een Video-opnamen

Hoe te Sync Audio & Video in een Video-opnamen


Vaak, wanneer u wilt dat de beste kwaliteit audio en video-inhoud, u de video opnemen met één apparaat en de audio met een afzonderlijke audio recorder opnemen. Echter nadat u klaar bent met het video-opnamen en de audio-opname, moet u aan sync de twee weer bij elkaar. Om dit te doen, moet u de hulp van een video-editor. De software vooraf geïnstalleerd op uw Mac en PC is niet geschikt om dit te doen. Om de twee media te synchroniseren, moet u een video-editor die de audio en video als afzonderlijke tracks herkent.

Instructies

1

Opnemen elke nemen met een duig aan het begin van het schot. De duig produceert een luid geluid van de breuk. Het is belangrijk voor de videocamera record de duig (of leisteen) en de audio-opname-apparatuur om de audio te registreren.

2

Start de video-editing software op uw computer. Zodra het is geladen, klikt u op "Bestand" gevolgd door "Importeren." Selecteer de audio- en video bestanden die u wilt synchroniseren.

3

Klik en sleep het audiospoor naar beneden naar de tijdbalk.

4

Plaats een "In" het punt aan het begin van de tijdlijn. Voor de meeste videobewerkingsprogramma's kunt u dit doen door op die de "I" knop op het toetsenbord. Via het audio één frame tegelijk totdat u hoort de luide pop van de leisteen kraken naar beneden verplaatsen. Plaats een punt "Out" op het eerste frame van de luide kraak geluid.

5

Druk op de knop "Verwijderen" te verwijderen van het gebied tussen de in- en cijfers. Nu is het eerste frame de breuk lawaai van de leisteen.

6

Pull-down de video in de tijdlijn van de video track. Vergrendelen van de audio track (of deselecteert u het) dus al de bewerking gedaan naar de video track heeft geen invloed op het audiospoor.

7

Plaatst een "In"-poort aan het begin van het videobestand en de video doorlopen tot aan de eerste full frame van de slate's klepel contact maken met de werkelijke toestand. Plaats hier een punt "Out" en druk op de knop "Verwijderen" te verwijderen van de video-inhoud geselecteerd. De audio en video zijn nu gesynchroniseerd en stroom met elkaar. Wanneer u het bestand exporteert, lijkt het net als een vloeistof audio-/ videobestand.