Hoe te Sync Audio in een AVI-bestand

Hoe te Sync Audio in een AVI-bestand


AVI staat voor Audio Video Interleave. Een AVI-bestand is een container voor audio en video bestanden die samen zal afspelen. De audio en video bestanden binnen een AVI-bestand kunnen worden gecomprimeerd op verschillende manieren, en problemen met de synchronisatie tussen hen voordoen tijdens de codering en conversie proces, en ook tijdens bekijken als gevolg van beperkingen van de computer afspelen van het bestand. Als u merkt dat de audio en video van een AVI-bestand niet correct zijn gesynchroniseerd, kunt u de afspeelsoftware voor positiebepaling naar de werkstuk tijdelijk aanpassen, of opnieuw de codering van het bestand voor een permanente oplossing. Beide van deze taken kunnen worden bereikt met behulp van vrije software.

Instructies

Tijdelijke correctie tijdens het afspelen

1

Download en installeer de VLC MediaPlayer. Zie de sectie bronnen voor een link.

2

Toegankelijk en toneelstuk de desynchronized AVI-bestand met VLC.

3

Het "Track Synchronization" item selecteren in het menu "Extra".

4

In het "Aanpassingen and Effects"-dialoogvenster dat verschijnt, past u de waarde in het veld "Advance van audio via video". Positieve en negatieve waarden zal verplaatsen het audiospoor na en vóór het videospoor, respectievelijk. U kunt ook de "k" en "j" hotkeys aan te passen de synchronisatie 50 ms een tijd. Als deze sleutels niet standaard werken, VLC van Hotkeys instellingen aanpassen in het dialoogvenster "Voorkeuren".

Permanente oplossing

5

Download VirtualDub. Zie de sectie bronnen voor een link.

6

VirtualDub en selecteer het "Open video file..." item in het menu "Bestand".

7

Zoek uw bestand en klik op "Open." Het eerste frame van de video moet worden weergegeven in het venster VirtualDub. Als er een met betrekking tot een ontbrekende codec foutbericht, moet u eerst zoeken en downloaden van de juiste codec zodat VirtualDub kan het decoderen van het bestand.

8

Kies het item "Interleaving..." uit het "Audio" menu.

9

In het "Audio/Video Interleave opties"-dialoogvenster dat verschijnt, verander de waarde in het gedeelte 'Audio skew correction' met behulp van de waarde van de positieve of negatieve milliseconde die u vastgesteld met VLC.

10

Klik op "OK", kies "Opslaan als AVI..." uit het menu "File", naam van uw bestand en klik op "Opslaan". Het duurt een paar minuten om het opslaan van het bestand, afhankelijk van de lengte.

11

Uw gesynchroniseerde AVI-bestand af te spelen, en probeer het opnieuw met een andere waarde als uw correctie mislukt.

Tips & waarschuwingen

  • Als u een Mac OS-gebruiker bent en kan niet gemakkelijk VirtualDub in uw systeem emuleren, kunt u overwegen Quicktime Pro of Sync-gat als alternatieven.