Hoe te Sync Add-Ons voor Chrome

Hoe te Sync Add-Ons voor Chrome


Google Chrome is een van de nieuwste webbrowsers beschikbaar, en het heeft een goede set van functies ondanks de relatieve nieuwheid. Chrome's aanpasbare functies behoren tot haar add-ons, of "extensies," u kunt gebruiken. Sommige populaire extensies bevatten de extensie "AdBlock" die houdt de meeste advertenties worden weergegeven op websites, en de "Google Chrome naar toestelnummer," waardoor je een gemakkelijke manier om het stuur links naar uw Androïde apparaat. Door het opzetten van synchronisatie in Chrome, kun je zeker dat Chrome heeft altijd allemaal hetzelfde serverextensies zijn geïnstalleerd, zelfs wanneer u start met behulp van een andere computer.

Instructies

Chrome extensies instellen Sync

1

Open Chrome hebt u niet het openen.

2

Klik op de moersleutelpictogram in de hoogste-juiste hoek van Chrome; Selecteer 'Opties' in het menu dat verschijnt.

3

Klik op het tabblad "Personal Stuff".

4

Klik op de "Set up sync"-knop.

5

Uw Google-gebruikersnaam en wachtwoord opgeven.

6

Klik op de knop 'Aanmelden'.

7

Schakel het selectievakje naast 'Extensions' en klik vervolgens op 'OK'. U kunt het verwijderen van de controles naast de andere opties als u niet wilt synchroniseren die.

Uitbreidingen op een andere Computer synchroniseren

8

Open Google Chrome op een andere computer.

9

Klik op de moersleutelpictogram en selecteer "opties" en vervolgens "Persoonlijke Stuff," dan "synchronisatie instellen."

10

Uw Google-gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw in en klik op "Log in".

11

Klik op "OK" en wacht op Chrome aan sync omhoog met uw account. U ziet een melding wanneer de synchronisatie voltooid is.

Tips & waarschuwingen

  • Als u besluit om te synchroniseren van uw opgeslagen wachtwoorden ook, kunt u beveiliging toevoegen met behulp van een nieuw wachtwoord voor het coderen van hen. Klik op de optie "Mijn eigen passphrase Kies" wanneer je het instellen van de synchronisatie. Zelfs als u besluit niet te kiezen van een nieuwe passphrase, zal Chrome uw wachtwoorden met het wachtwoord van uw Google-account nog steeds coderen.