Hoe te sturen vrije internationale tekstberichten naar China

Hoe te sturen vrije internationale tekstberichten naar China


De economie van China groeit met sprongen en grenzen. Als zodanig is er een enorme verschuiving in rijkdom gaande vanuit het westen naar het Oosten. Als je toevallig vrienden of zakenrelaties in China, is een goedkope manier om contact hen te houden om vrije internationale tekstberichten te verzenden. Het is directer dan een e-mail, en in sommige opzichten is het persoonlijker. Alles wat u nodig hebt is een computer en een website waarmee u om teksten te verzenden.

Instructies

1

Een site die u toelaat om gratis SMS-berichten verzenden met China te vinden. Een paar die u kunt gebruiken zijn FreeSMS, SMSFree4All en FreeSMSFrog. Al deze zal toestaan u om tekstberichten te verzenden naar China en de meeste andere internationale bestemmingen volledig kosteloos.

2

Voer het telefoonnummer in China die u wenst te verzenden van uw tekst en selecteer het land en de landcode.

3

Typ in uw bericht. Sommige sites mogelijk 135 tekens die anderen toestaan tot 140. Voer de captcha code. Dit is de alfanumerieke code aan de onderkant van de site die helpt voorkomen dat spam. Klik op "Verzenden" en uw tekstbericht zal worden verzonden naar China.