Hoe te sturen jezelf gratis gepersonaliseerde Audio Wake Up Calls

Een aantal diensten zijn beschikbaar voor het krijgen van geautomatiseerde telefoongesprekken wakker. Meeste van deze diensten worden aangeboden in de Verenigde Staten, en om het even wie met een mobiele telefoon kunt gebruiken. U kunt aangepaste stemmen voor dagelijkse wekservice. Hoewel de dienst activering vereisen een betaald abonnement, zijn beperkte gratis proefversies beschikbaar. U kunt in Wakerupper verzenden 10 gratis gepersonaliseerde audio wakker bellen terwijl Wake Up Land kunt u verzenden gratis bellen voor een week. Een service genaamd iPing laat u gratis 30 bellen tijdens een maand-lange proces.

Instructies

Wakerupper

1

Ga naar de website Wakerupper (zie bronnen).

2

Klik op 'Maak Account'.

3

Voer een gebruikersnaam, wachtwoord, telefoonnummer, e-mailadres, tijdzone, beveiligingscode en meer details nodig zijn voor het maken van uw account. Zodra u klaar bent, gaat u naar de hoofdpagina van de website.

4

Vul het formulier voor het verkrijgen van gratis gepersonaliseerde audio wake-up calls. Geef de tijd waarop u wilt om wakker te worden. Ook Voer uw telefoonnummer in en voer het gepersonaliseerde bericht in het berichtvenster. Dit bericht zal worden opgenomen in uw herinnering oproep.

5

Voer de letters van de beveiliging, en klik op "Ik aanvaard, plannen mijn oproep."

iPing

6

Ga naar de website iPing (zie bronnen).

7

Klik op "Aanmelden" en voer de vereiste gegevens zoals gebruikersnaam, wachtwoord, telefoonnummer, e-mail adres, postcode, land en tijdzone.

8

Ga naar de home page na het aanmelden en plannen van jouw gratis wake up call. Typ het bericht dat u wilt worden opgenomen in de oproep en geef de tijd op waarop u wilt worden gebeld. Bevestig de tijd en het bericht en voer de beveiligingscode op de pagina. Dan hebben een goede nachtrust.

Land wakker

9

Ga naar de website Wake up Land (zie bronnen).

10

Klik op "Aanmelden" en voer uw gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres en andere vereiste gegevens.

11

Ga naar de hoofdpagina van de website en opgeven wanneer u wilt worden gewekt. Voer de exacte tijd samen met uw telefoonnummer. Ook, typ het bericht dat moet worden opgenomen in de wake-up call.

12

Bevestig de ingevoerde gegevens.