Hoe te stoppen met Windows Vista Pop Up berichten

Terwijl mensen graag herinnerd worden aan de dingen die ze nodig hebben om te doen en blijf op de hoogte over de meest belangrijke dingen, kan wordt constant aan herinnerd worden vervelend. Windows Vista is vatbaar voor het automatisch starten van pop-upberichten om een paar programma's starten.

Instructies

1

Klik op de knop "Start" op het onderste paneel van het bureaublad van Windows Vista. Selecteer "Configuratiescherm" te lanceren van een nieuw venster met een aantal extra opties.

2

Dubbelklik op het pictogram van de "User Accounts" te lanceren een ander venster met het label "Wijzigingen aanbrengen in uw account." Klik op de "Turn user account control in- of uitschakelen" optie voor het starten van een ander venster.

3

Klik op de knop "OK" in het nieuwe venster en wacht op de prompt die zal vragen voor uw computer opnieuw op te starten. Klik op de knop "OK" opnieuw voor het opnieuw opstarten van uw PC. Hiermee stopt u uw computersysteem van het starten van pop-upvensters terwijl u op uw PC werkt.

4

Start uw webbrowser te voeren de opdracht om te stoppen met pop-up advertenties. Klik op het menu "Extra" als u met Internet Explorer en selecteer "Pop-up Blocker."

5

Klik op "Inschakelen pop-up blocker" om het activeren van de pop-upblokkering van uw browser.

6

Klik opnieuw op uw menu "Extra" en selecteer "Pop-up Blocker." Kies de optie "Pop-up Blocker Settings" en klik op de instelling van de pop-upblokkering "Gemiddeld" om te beginnen met het blokkeren van pop-ups op uw browser zonder te voorkomen dat websites van uploaden of weer te geven. De geluid instellingen op uw browser op hetzelfde venster aanpassen als u wilt dat een geluid wordt afgespeeld wanneer een pop-upvenster worden geblokkeerd.

7

Selecteer "OK" om te laten uw browser opslaan en toepassen van de wijzigingen die u hebt aangebracht. Hierdoor zal uw browser om te beginnen met het blokkeren van pop-ups van de lancering.