Hoe te stoppen met vuile Pop Ups

Sommige websites zal leiden tot vuil, pornografische en anderszins ongepast advertenties op uw scherm in een secundair venster opduiken. De inheemse Web het doorbladeren programma Internet Explorer heeft een ingebouwde pop-upblokkering dan kunt voorkomen dat deze pop-ups gebeurt in de eerste plaats. Als Internet Explorer wordt geleverd met elke computer met Windows als besturingssysteem, hoeft u niet te downloaden van een programma van derden.

Instructies

1

Klik op "Start" en selecteer "Alle programma's." Klik op 'Internet Explorer' uit de lijst die verschijnt.

2

Klik op het menu "Extra" op de bovenkant rechts van de menubalk en selecteer 'Internetopties'.

3

Klik op 'Schakel pop-upblokkering.' Dit maakt de pop-upblokkering actief, en het zal houden secundaire windows zoals vuile advertenties wordt weergegeven.

Tips & waarschuwingen

  • Pop-upblokkering kunt secundaire Vensters die u wilt misschien, zoals formulieren die in te vullen op een website moet u wellicht blokkeren. Klik op 'Tools' Selecteer "Pop-upblokkering" en klik op "Pop-up Blocker Settings". Volg de aanwijzingen om de URL's voor de websites die u wilt toestaan van pop-ups. U kunt ook klikken op "Turn Off pop-upblokkering" als u wilt volledig uitschakelen met dit hulpprogramma.
  • Als vuile advertenties voortdurend zonder waarschuwing verschijnen, zelfs wanneer u niet het Internet, gebruikt wellicht u spyware. Download en installeer een anti-spyware applicatie om de spyware de pop-ups (zie bronnen) veroorzaakt te verwijderen.