Hoe te stoppen met Spam in Outlook 2007

Hoe te stoppen met Spam in Outlook 2007


Volgens een 2009 studie aangehaald door CNET nieuws, bijna 90 procent van alle e-mail is rommel en spam e-mail. Naast het poseren een beveiligingsrisico voor computers via de verspreiding van virussen en schadelijke software, kunnen ongewenste e-mail en spam verstoppen van uw e-mail inbox en maken het moeilijk om te vinden van de echte e-mails die u nodig hebt om te lezen. Stoppen van spam is een topprioriteit voor Internet serviceproviders, computer softwarebedrijven en individuele computergebruikers. Microsoft Outlook 2007 bevat een ongewenste e-mail tool die u configureren kunt om te stoppen met spam van uw inbox overweldigend.

Instructies

1

Microsoft Outlook 2007 te openen vanaf het bureaublad of het menu "Start" op uw computer.

2

"Tools" gevolgd door "Options", klik op de knop "Junk Email". Hiermee opent u het venster van de opties "Junk Email".

3

Lees door de beschermingsniveaus beschikbaar junkmail onder het tabblad "Opties".

4

Klik op de knop naast de gewenste optie. Duidelijk spam verzonden de "Lage" optie automatisch naar de map Ongewenste E-mail e-mail, terwijl de "High"-optie filters uit vrijwel alle spam e-mails. Selecteer de optie "Alleen veilige lijsten" om te stoppen met spam volledig. Het kiezen van deze optie betekent dat alleen e-mailadressen en domeinnamen op e-mail geautoriseerde, kunt u e-mail verzenden.

5

Lees de extra opties in de onderste helft van het venster en verder uw junk e-mail opties aanpassen door te klikken op het selectievakje naast uw voorkeur keuzes. Opties omvatten definitief verwijderen van spam in plaats van het naar de map Ongewenste e-mail te filteren en uitschakelen van weblinks in verdachte phishing scam e-mailberichten. U kunt er ook voor kiezen om waarschuwingen ontvangen voor vervalste of valse e-mailadressen verdacht.

6

Klik op "OK" om te passen en uw opties voor ongewenste e-mail in Outlook 2007 opslaan.

Tips & waarschuwingen

  • Controleer de map Ongewenste e-mail van tijd tot tijd om ervoor te zorgen dat legitieme e-mails nog niet ten onrechte het label als spam. Als u een wettige e-mail in de map Ongewenste e-mail vinden, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Afzender toevoegen aan de veilige lijst" in het drop-down menu. Dit stopt Outlook uit het behandelen van e-mails van dit adres als spam.
  • Uw ongewenste e-mail filterlijst up-to-date houden door te downloaden en installeren van de nieuwe junkmail-definitiebestanden zodra ze beschikbaar zijn via de automatische Windows Update tool.