Hoe te stoppen met pop-up advertenties 1

Pop-up reclame is één van de meest voorkomende en frustrerende vormen van advertenties in surfen op het Web. Pop-up reclame toestaan standaard veel browsers want het is een van de belangrijkste inkomstenbronnen voor online detailhandelaars. Alle belangrijke browsers van het web--inclusief Firefox en Internet Explorer, die samen eigenaar zijn van 95 procent van het marktaandeel--kunnen blokkering pop ups zonder werkbalken, plug-ins of terts-verschijnende partij software toegevoegde. Zorg ervoor dat u de nieuwste versies van de gekozen browser gebruikt als ze vaak belangrijke beveiligingsupdates bevatten. Als op een gedeelde computer, u beheerderstoegang veiligheid wijzigingen te doen op uw browser moet.

Instructies

Het blokkeren van Pop-ups op Firefox

1

Open een browservenster van Firefox aan uw startpagina of een standaardpagina die niet over een pop-up of een heleboel grafische informatie, zoals de Google-zoekmachine beschikt.

2

Open het tabblad 'Extra' boven aan uw browser.

3

Klik met de linkermuisknop de instelling "Opties". Dit opent het configuratievenster van de browser.

4

Klik op het pictogram "Inhoud". Lijkt het alsof de verschillende documenten.

5

Zet een vinkje naast het vak instelling welk says "Ontredderen pop-up vensters." Klik vervolgens op "Apply" om de wijziging te bevestigen.

Het blokkeren van Pop-ups met Internet Explorer

6

Open een Explorer-browservenster naar uw startpagina of een standaardpagina die niet over een pop-up of een heleboel grafische informatie, zoals de Google-zoekmachine beschikt.

7

Open het tabblad 'Extra' boven aan uw browser.

8

Klik met de linkermuisknop de "Pop-upblokkering"-instelling.

9

Pop-upblokkering inschakelen.

Tips & waarschuwingen

  • U moet ook overwegen het blokkeren van javascript of uw browser om alleen op een case-by-case-basis te vertellen. JavaScript is een van de meest voorkomende instrumenten gebruikt voor het invoegen van schadelijke software van het Internet op uw personal computer. Met deze optie kan worden gesitueerd in hetzelfde gebied van "Tools", meestal onder 'Beveiliging'.
  • Sommige websites vereisen het gebruik van pop-upvensters voor legitieme toepassingen. Veel van deze zijn onderwijs sites waarmee een pop-upvenster aanvullende gegevens invoeren. U kunt toch toegang krijgen tot en gebruik van deze sites, maar moet u een uitzondering voor hen toevoegen of klik op "Allow pop omhooggaand" wanneer de browser u waarschuwt dat deze site heeft geprobeerd om een extra venster te openen.