Hoe te stoppen met pesten op Facebook

Hoe te stoppen met pesten op Facebook


Sociale websites zoals Facebook hebben het mogelijk gemaakt voor mensen over de hele wereld te verbinden en gemakkelijk in contact blijven. Kinderen pesten andere kinderen op Facebook is echter een probleem geworden. Het is niet zo eenvoudig te beschermen van uw kinderen, zoals het ooit was, maar er garanties die kunt u uw kinderen te beschermen zijn tegen pesten op Facebook.

Instructies

1

Een Facebook-account maken voor jezelf. Als u wilt dat uw kind op Facebook te beschermen, moet u op de site zelf.

2

Nodig uw kind tot en met je Facebook-vriend. Dit kunt u zien van alle activiteiten op haar pagina. U kunt zien wie zij is vrienden met en de typen opmerkingen zijn gelaten voor haar. Dit zal een heleboel pesten op Facebook meteen smoren. Kinderen zijn over het algemeen slim genoeg niet om commentaar te verlaten dat ouders gaan lezen.

3

Aandringen op de kennis van uw kind wachtwoord voor Facebook en zorg ervoor dat hij begrijpt dat u het gebruiken zult te ondertekenen zijn rekening af. Dit is noodzakelijk om het pesten door prive-bericht te controleren. Terwijl de meeste activiteit op Facebook zichtbaar door al je vrienden is, zijn prive-berichten niet.

4

Zoeken naar pesten groepen op Facebook. Typ in "groepen" in het zoekvak boven aan de startpagina van Facebook. Die brengt u naar de startpagina van discussiegroepen. Vanaf daar kunt u de groepen voor de volledige naam van uw kind kunt zoeken. Het is een trend op Facebook voor kinderen "Ik haat So-and-So" groepen die worden gebruikt bij het pesten van een kind te stellen geworden.

5

Meteen melden groepen of berichten die lijken te zijn het pesten van uw kind op Facebook. Klik op de naam van de groep en dan scroll naar beneden naar de onderkant van het scherm. Klik op het pictogram "Report Group".

6

Verslag van een enkele persoon slecht gedrag door te klikken op "Verslag deze persoon" op dat iemands profiel scherm. Omdat je vrienden te zien op de profielpagina van de persoon zijn moet, moet u zijn aangemeld bij uw kind account om dit te doen. Maar maak je geen zorgen; anoniem de rapportage wordt gedaan, en niemand zal ooit weten dat uw kind was de slechte gedrag melden.

Tips & waarschuwingen

  • Kinderen onder de leeftijd van 13 jaar zijn niet toegestaan aan een Facebook-account hebt. Laat niet uw kind om te liegen over haar leeftijd toegang; het in strijd met de gebruiksvoorwaarden.