Hoe te stoppen met Ntoskrnl exe

De Windows XP-besturingssysteem bestaat uit duizenden bestanden, die nodig voor de stabiele werking van het besturingssysteem zijn. Als een systeembestand beschadigd is, ziet de gebruiker doorgaans een pop-up bericht of zelfs een blauw scherm. Als u onlangs de Ntoskrnl.exe foutmelding ontvangt begonnen bent, dan betekent dat het Ntoskrnl.exe-bestand is beschadigd. De eenvoudigste manier om te stoppen met deze vervelende foutmelding is het corrupte bestand met behulp van de volgende stappen te herstellen.

Instructies

1

Plaats de diskette van Windows XP in het cd-rom-station.

2

Opnieuw opstarten van uw computer door naar Start > afsluiten > opnieuw opstarten.

3

Druk op de "Een" toets wanneer gevraagd door Windows nadat u hebt opgestart van de PC. Hierdoor wordt de Windows XP schijf voor schoen opwaarts.

4

Druk op de "R"-toets om de Windows Herstelconsole. Selecteer vervolgens de "Windows XP OS" uit de lijst met besturingssystemen te repareren. Typ het beheerwachtwoord wanneer dat wordt gevraagd.

5

Type "d:\i386\ntoskrnl.ex breiden c:\windows\system32" en druk op "Enter". Als u een foutmelding zegswijze het station niet bestaat ontvangt, typt u in "e:\i386\ntoskrnl.ex c:\windows\system32" in plaats daarvan.

6

Typ "Y" en druk op "Enter" het beschadigde bestand wilt overschrijven.

7

Typ "Exit" om de computer te rebooten. Verwijder de Windows XP-schijf nadat de computer opnieuw is opgestart. Opstarten in de normale Windows-modus en u stopt de Ntoskrnl.exe foutmelding ontvangt.

Tips & waarschuwingen

  • Don't mess met bestanden in de map 'system32' tenzij je weet wat je aan het doen zijn met hen. Een van de grootste oorzaken van beschadigde systeembestanden is de gebruiker wijzigingen aanbrengen in deze bestanden wanneer ze niet helemaal zeker hoe veilig om het te doen. Als u niet weet welke bestanden zijn veilig worden aangeraakt en wat bestanden niet, dan is het een goed idee om in te gaan op deze cruciale map.