Hoe te stoppen met Microsoft Redirects

Een Microsoft-Redirect wordt vaak veroorzaakt door een Virus op uw computer wordt uitgevoerd. Elke keer dat je probeert om te navigeren naar een Microsoft-website, wordt u omgeleid naar een ongewenste website dat is meestal gevuld met advertenties en gebruikt voor het genereren van reclame-inkomsten voor de Schepper virus. Windows wordt geleverd gebouwd met een virus remover programma genaamd Windows Defender. Deze tool kan worden gebruikt om te stoppen en de Microsoft-omleidingen te verwijderen.

Instructies

1

Sluit alle open webbrowser.

2

Klik op de Windows orb gelegen op de linker benedenhoek van het scherm.

3

Typ "Windows Defender" in het zoekvak op de bodem van het Menu Start. Druk op "Enter". Het hulpprogramma Windows Defender lanceert.

4

Klik op 'Scan' uit het bovenste menu en selecteer "Volledig scannen." Het hulpprogramma Windows Defender scant uw gehele computersysteem voor het virus veroorzaakt de Microsoft omleidingen. Het virus vervolgens wordt in quarantaine geplaatst en verwijderd. Dit kan duren tot drie uur, afhankelijk van hoe geïnfecteerde computer is.

5

Klik op de 'X' in de hogere juiste hoek van het toepassingsvenster Windows Defender u sluit het programma nadat het scannen en verwijderen van het virus is voltooid.