Hoe te stoppen met Microsoft Outlook geopend wanneer willen E-mail verzenden vanaf een Website

Hoe te stoppen met Microsoft Outlook geopend wanneer willen E-mail verzenden vanaf een Website


De clickable e-mail links op webpagina's gebruiken een protocol genaamd "mailto." Wanneer u op een van deze links klikt, is uw browser herkent het als een e-mailadres, en opent met behulp van wat software van de e-mail is ingesteld op het gebruik voor mailto links. Als u Microsoft Windows gebruikt, uw standaard mailto software waarschijnlijk zal Microsoft Outlook, maar u kunt dit eenvoudig wijzigen of u Internet Explorer of Mozilla Firefox uitvoert.

Instructies

1

Open het menu "Beeld" en klik op "Internetopties" de mailto-client in Internet Explorer wijzigen. Klik op het tabblad "Programma's" en selecteer vervolgens de e-mailclient die u wilt gebruiken in de "Mail"-lijst. Klik op 'OK'.

2

Wijzigen de mailto-client in Mozilla Firefox door te klikken op beide "Voorkeuren" in het menu "Bewerken" of "Opties" in het "Gereedschap" menu. Proberen hen beiden, omdat de instelling hangt af van uw Firefox-versie. Klik op de tab 'Toepassingen' en kies de e-mailclient die u wilt gebruiken uit het drop-down menu naast 'mailto'. Klik op 'OK'.

3

Klik op een e-mailkoppeling op een webpagina om te testen uw nieuwe mailto-instellingen, of typ een adres in de adresbalk van uw browser in dit formulier: "mailto:address." Druk op "Enter".