Hoe te stoppen met Microsoft Office 2000 registratie dialoog

Microsoft stelt dat Microsoft Office 2000-producten registratie op of na 15 April 2003 vereisen kunnen. De registratie kan vrijwillig of verplicht en Microsoft geeft niet waarom er een verschil in het registratiebeleid voor klanten. Als de registratie vrijwillig is, gewoon aanmelden met beheerdersreferenties en selecteer "Nee" bij de registratie-prompt. De prompt wordt niet opnieuw geopend. Als de registratie verplicht is, moet de beheerder het product registreren.

Instructies

1

Meld u aan bij Windows met beheerder-ID en hetzelfde wachtwoord.

2

Klik op de Windows "Start" knop en selecteer "Alle programma's." Klik op "Microsoft Office" en selecteer vervolgens een van de Microsoft Office-toepassingen te openen. Een van de toepassingen start de registratie-dialoogvenster.

3

Klik op "Registreer Later" of klik op "Next" om door te gaan de Wizard registratie van Office om te registreren van Office 2000. Als u klikt op "Registreer Later", het Office-programma geopend vijftig vaker, elke keer met de registratie-prompt. Als de registratie is niet voltooid vóór het vijftigste gebruik, wordt de Microsoft Office-suite ophoudt te functioneren.

4

Vul het registratieformulier met de naam, bedrijf en Contact informatie en klik op "Next" als u hebt geselecteerd om de inschrijving te voltooien. Merk op dat u moet een internetverbinding hebben om te registreren van het product.

5

Klik op "Finish". De Microsoft Office-suite is geregistreerd.