Hoe te stoppen met Microsoft Genuine Advantage

Venster waar voordeel (WGA) notifications zijn ontwikkeld door Microsoft om gebruikers te waarschuwen dat hun versie van XP niet echt is. Een willekeurige versie van Windows XP die geen licentie niet zal worden herkend als echt en als gevolg daarvan ontvangen constante WGA-berichten. Deze meldingen zijn storend, irritant en niet onnodig verwerkingskracht uitputten zoals ze voortdurend op de achtergrond worden uitgevoerd. WGA in principe bestaat uit drie verschillende fies: LegitCheckControl.dll, WgaLogon.dll en WGATray.exe. Als WgaLogon.dll is verbood om uit te voeren, dan is Microsoft niet controleren om te zien of de software echt is, is die stopt WGA-berichten.

Instructies

1

Klik op de knop "Start" menu en open 'Mijn Computer'.

2

Klik op het menu "Extra", selecteer "Mapopties" en klik op de tab "Weergave" uitschakelen "Simple File Sharing" en klik op 'OK'.

3

Open een venster van Windows Verkenner en zoek naar "WgaLogon.dll." Klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies "Eigenschappen". Ga naar het tabblad "Beveiliging" en klik op de knop "Geavanceerd".

4

Schakel het selectievakje "Overnemen" in de buurt van de onderkant en klik op de knop "Kopiƫren". Klik op 'OK'.

5

Verwijderen van de "Read en Execute" toestemming voor WgaLogon.dll voor elke gebruiker of groep, dan klik op "OK" en sluit 'Eigenschappen'.

6

Start de computer opnieuw.