Hoe te stoppen met Microsoft Binder

Microsoft Binder is een pre Office 2003-programma dat gebruikers toegestaan om te maken van een binder die documenten uit een van de andere Office-toepassingen. Voor één enkel project kon u een Word-document, een Excel-document en een PowerPoint-presentatie maken en opslaan van al de inhoud in een enkel bestand. U kan dan open de binder en krijg alle aparte documenten zonder te hoeven openen van elk van de toepassingen. Dit is een oude programma, kan hebben kwesties draait op een nieuwere machine. Als de toepassing bevriest en u niet het sluiten op normale wijze, met de manager van de taak doden.

Instructies

1

"Ctrl" en "Shift" op uw computer toetsenbord ingedrukt en druk op "Esc". Dit zal het starten van Windows Taakbeheer.

2

Selecteer op het tabblad toepassingen om een lijst van applicaties die geopend op uw computer zijn weer te geven. Klik met de rechtermuisknop op de Office Binder en klik op "Ga naar proces." Dit zal benadrukken dat het proces van de toepassingen op het tabblad processen.

3

Klik op "Proces beëindigen" en klik "OK" om te stoppen met de toepassing.

Tips & waarschuwingen

  • Te klikken op "Proces beëindigen" van het tabblad toepassingen van Taakbeheer werkt vaak niet als de toepassing niet reageert. Dit is de reden waarom u het proces in plaats daarvan moet doden.
  • Wees voorzichtig wanneer het doden van processen in de Manager van de taak. Het is mogelijk om te doden een essentiële toepassing die Windows afsluiten zal zonder dat u uw werk opslaat.