Hoe te stoppen met Laptop toetsenbord klikgeluiden bij het raken van Voer

Hoe te stoppen met Laptop toetsenbord klikgeluiden bij het raken van Voer


Toetsenborden maken een natuurlijke te klikken op geluid, maar het is meestal duidelijk zodra het klikken onnatuurlijk. In het bijzonder als één sleutel anders dan de rest klinkt is er zeker iets mis mee is. Grotere sleutels, zoals de Enter-toets, zijn meer gevoelig voor schade vanwege hun omvang. Als een kleverige vloeistof op het, zal het probleem verlichten door het schoonmaken van de sleutel met alcohol. Als dat niet helpt, er kan iets zitten eronder dat ervoor zorgt dat het geluid.

Instructies

1

Gebruik de boter mes te zachtjes heffen alle vier randen van de sleutel. Lichte druk uitoefenen op de top van de sleutel om te verhinderen dat het knallen uit. Doen niet rukken het of u de plunjer eronder kan beschadigen.

2

De sleutel te wrikken uit en zet het opzij.

3

De perslucht rechtop houden en squeeze van de trigger in het kort, snel barst naar de lege plek. De trigger te lang houden zal produceren vloeistof in plaats van lucht en schadelijk voor de componenten van de laptop. Anderzijds moeilijk los van de stofdeeltjes te blazen.

4

Kijkt u voor deeltjes die worden ingediend in de ruimte en verwijder ze met de pincet. Probeer niet te raken de rubber zuiger of delen die eraan verbonden zijn aangezien zij zou breken en te voorkomen de sleutel wordt bijgevoegd dat.

5

Uitlijnen van de Enter-toets op het toetsenbord en druk stevig aan beide uiteinden. U voelt een module wanneer het op zijn plaats.

6

Controleer de onlangs geïnstalleerde programma's voor een programma zoals "Geluid Pilot" of "Centraal geluid" als de klikken blijft of klinkt als het komt uit de luidsprekers. Deze toepassingen zullen maken een geluid wanneer bepaalde toetsen worden ingedrukt. Verwijderen door te klikken op "Mijn Computer & gt; Het Configuratiescherm & gt; Toevoegen of verwijderen van programma's." De software in de lijst zoeken en klik op "Verwijderen".

Tips & waarschuwingen

  • De laptop loskoppelen en de batterij nemen om te voorkomen dat het per ongeluk inschakelen.
  • Als de sleutel is ruwweg verwijderd en fysieke schade optreedt onder, zal het hele klavier moeten worden vervangen.