Hoe te stoppen met het Virus Conficker

Hoe te stoppen met het Virus Conficker


Conficker, Downadup ook bekend als, is een kwaadaardig programma dat infecteert computers met Microsoft Windows-besturingssystemen. Conficker is een type van malware die lijkt op een virus, een worm genoemd. Terwijl een virus computerbestanden infecteert een worm niet en is een op zichzelf staand programma. Een worm is ook in staat om zichzelf te verspreiden zonder menselijke interactie via e-mail, netwerken en andere methoden. De Conficker worm opent computers aan controle door hackers en virussen en andere malware kunt downloaden. De worm is verwijderd met malware removal-software.

Instructies

Conficker Removal Tool

1

Open een internetbrowser. Ga naar de website van CNET en de Conficker Removal Tool downloaden. Maak een notitie van de downloadlocatie.

2

Navigeer naar de map met de Conficker Removal Tool. Start het programma.

3

Klik op de knop "Ik ga akkoord" om de eindgebruiker licentieovereenkomst te accepteren. Klik op de "Start" knop om te beginnen met de scan.

4

Toestaan dat de removal tool te voltooien van de scan. Volg de aanwijzingen op het scherm richtingen te verwijderen van de Conficker worm. Klik op de "Exit" knop om te sluiten van de Conficker Removal Tool.

W32. Hulpprogramma voor het verwijderen van Downadup

5

Open een internetbrowser. Navigeer naar de Symantec-website en download de W32. Downadup Removal Tool. Maak een notitie van de downloadlocatie.

6

Navigeer naar de map met de removal tool. Lancering W32. Downadup Removal Tool.

7

Klik op "I Accept" akkoord gaan met de gebruiksrechtovereenkomst. Klik op de "Start" knop om te beginnen met de scan.

8

Laat de scan om te voltooien. Volg de aanwijzingen op het scherm richtingen te verwijderen van de Conficker worm. Sluit de removal tool.

Bit Defender de Conficker Removal Tool

9

Open een internetbrowser. Ga naar de website van BD Tools en downloaden naar de wegruiming werktuig. Maak een notitie van de downloadlocatie.

10

Navigeer naar de map met de stukje verdediger Downadup Removal Tool. Start het hulpprogramma voor verwijderen door te dubbelklikken op het pictogram "Cleaner_gui".

11

Klik op de knop "Start". Laat de scan om te voltooien.

12

Volg de aanwijzingen op het scherm richtingen te verwijderen van de Conficker worm. Sluit de removal tool.

Tips & waarschuwingen

  • De Conficker worm, is afhankelijk van een beveiligingsprobleem in Microsoft Windows. Voer Windows Update om dit beveiligingslek te corrigeren en te voorkomen dat toekomstige problemen.