Hoe te stoppen met het blauw scherm foutWaarschuwing en fout berichten van welke aard dienen een goed doel, omdat u niet alle mogelijke kwesties wordt gedetecteerd. Berichten die wijzen op een belangrijk probleem en gaan boven en daarbuiten om te waarschuwen u zijn zelfs beter. Dat is de "blue screen" in Windows. Wanneer iets ernstig mis is met de uw PC, uw gehele scherm blauw. Echter enkele kwesties zoals corrupte bestuurders of verouderde software geïmplementeerde geen volledige invaliditeit van uw PC. U kunt blauwe schermen in Windows uitschakelen zodat kunt u het probleem--zonder "het blauwe scherm van dood."

Instructies

1

Klik op "Start" of het Windows orb-logo op de taakbalk onder aan het bureaublad aan het menu Start weergeven. Selecteer "Run" uit het menu om een dialoogvenster te openen. Typ "sysdm.cpl" in het lege veld met de label 'Openen' en klik op de knop "OK" om het "Systeemeigenschappen" te openen.

2

Klik op het tabblad "Geavanceerd" te brengen aan de voorkant van de doos.

3

Klik op "Settings" in de sectie "Opstarten en terugwinning".

4

Schakel het vinkje uit het selectievakje 'Automatisch opnieuw opstarten' in de sectie "Systeemfout".

5

Klik op "Nieuwe begin" van de opties van de macht van het menu Start om te zien als de "Blue Screen" niet langer de volgende u opstarten uw PC weergegeven.

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik de Windows "Logboeken" meldt zich om te lezen welke fout veroorzaakt het blauwe scherm (zie bronnen).