Hoe te stoppen met een antivirusscan in Firefox

Hoe te stoppen met een antivirusscan in Firefox


Het Internet blootstelt u en uw computer op vele bedreigingen. U moet het probleem benaderen vanuit alle hoeken, zoals het gebruik van een firewall voor blok hackers, pop-upblokkering te stoppen met vervelende adware en antivirus te jagen en te vernietigen, Trojans en wormen. Softwarebedrijven bundelt meestal deze functies in één programma genaamd een "suite." Browser van Mozilla's "Firefox" scant ook op virussen wanneer u bestanden te naar uw PC--de meer bescherming, hoe beter downloaden. De browser is echter eigenlijk uw antivirusprogramma van derden inroepen. Annuleren van Firefox redundantie door de viruscontrole uit te schakelen.

Instructies

1

Open de Firefox-browser, en vervolgens de cursor in de adresbalk (locatiebalk).

2

Type "over: config" (zonder de aanhalingstekens) in de adresbalk en druk op de "Enter" toets op uw toetsenbord. Wachten op uw Web-pagina te schuiven.

3

Klik op de knop "Ik zal zorgvuldig zijn, beloof ik!" op de pagina "Dit misschien wordt uw garantie ongeldig!". Dit is enkel de verplichte waarschuwing.

4

Typ of kopieer en plak de volgende regel tekst in het veld "Filter" zonder aanhalingstekens te gebruiken: "browser.download.manager.scanWhenDone."

5

Dubbelklik op de instelling wanneer het wordt weergegeven in het deelvenster onder het filterveld. "True" verandert "False" in de kolom "Waarde" en het lettertype van de tekst verandert van normaal tot vet, wat betekent dat de antivirusscan is uitgeschakeld. Afsluiten van de Firefox-browser, vervolgens herstarten het.

Tips & waarschuwingen

  • Antivirus software programma's gebruikt die dienst 'real-time' scannen en zorg ervoor dat het wordt geactiveerd.
  • Wees voorzichtig met andere onjuiste wijzigingen aanbrengen met behulp de "over: config" functie, zoals u zou Firefox instabiel maken.