Hoe te stoppen met een Access-Query

Hoe te stoppen met een Access-Query


In de meeste gevallen moet een goed ontworpen Microsoft Access-query slechts een paar seconden om de gegevens terug te nemen. Zelfs als de database een zeer grote en complexe is, moet krijgen de benodigde gegevens uit de query niet meer dan een paar minuten duren. Als uw query wordt uitgevoerd en wordt uitgevoerd en er niet in slaagt om terug te keren van alle gegevens, zijn kansen de query zelf is problematisch en zullen moeten worden veranderd. Voordat u deze wijzigingen aanbrengen kunt, moet u de query stoppen zonder te sluiten de hele Access-database.

Instructies

1

Plaats de cursor in het venster met de database. Zoekt u de staaf van de vooruitgang bij de lagere rechterbovenhoek van het scherm.

2

Laat de query op te blijven draaien als de voortgangsbalk verschijnt te gaan. Het kan zijn dat de query is gewoon langer zijn dan normaal te lopen.

3

De "Ctrl" toets ingedrukt en druk op de toets "Pause/Break" als u wilt stoppen met de query. Deze toetsencombinatie stopt de query, en kunt u werken met de database.