Hoe te stoppen met de Computer als u wilt scannen een schijf bij herstart

Schijfcontrole is een systeem tool die controleert en reparaties van bestandssystemen en beschadigde clusters op uw harde schijf. Het is een nuttig instrument dat de efficiƫntie en de prestaties van de computer verhoogt. Echter als Schijfcontrole wordt automatisch tijdens het opstarten gestart, vertraagt het het opstarten. Dus, het wellicht een goed idee om te schakelen van de schijfcontrole van auto-scan. Merk op dat dit proces omvat het knijpen van uw systeemregister. Wijzigen of verwijderen van het verkeerde register kan resulteren in ernstige problemen met uw computer.

Instructies

1

Start Windows register-Editor via het menu Start. Klik op de knop "Uitvoeren..." uit het menu Start en typ "regedit" zonder de aanhalingstekens. Druk op "Enter".

2

Navigeren naar het volgende pad in het linkerdeelvenster van de Register-Editor: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager.

3

"DisableScandiskOnBoot" op het rechterdeelvenster met de rechtermuisknop. Selecteer "Wijzigen".

4

Type "01" onder "Waardegegevens."

5

Sluit u de Register-Editor. Herstart uw computer. Het hulpprogramma Schijfcontrole wordt niet gestart tijdens het opstartproces.