Hoe te stoppen met AOL Pop-ups in chatrooms

AOL biedt chat kamers die van binnen de AOL-software kan worden gebruikt. Deze kanalen kan vragen AOL pop-upvensters te openen op uw computer. Pop-upvensters die verschijnen wanneer gebruik chat kamers in de AOL-software kunnen worden uitgeschakeld in uw AOL-instellingen. Uitschakelen pop-upvensters blokkeert alle pop-upvensters van AOL, met inbegrip van de pop-up advertenties die worden weergegeven wanneer u chatrooms bezoekt. De pop-ups wordt vervolgens permanent uitgeschakeld tenzij de instellingen worden gewijzigd om hen weer in te schakelen.

Instructies

1

Start de AOL-software vanaf uw bureaublad. Selecteer uw schermnaam en typ het wachtwoord gekoppeld. Klik op de knop "Connect" en laat de AOL-software een verbinding tot stand brengen.

2

Typ "Pop-upbesturingselementen" in het "Search the Web"-vak op de AOL "Welcome" pagina. Klik op de knop "Zoeken". Het venster 'AOL Pop-up besturingselementen' wordt geopend.

3

Klik op het tabblad met het label "Pop-Ups van AOL" aan de bovenkant van het venster. Klik op de selectievakjes in naast de "Block Pop-upvensters van AOL" in het midden van het venster.

4

Klik op de "Opslaan" knop aan de onderkant van het venster "Pop-upbesturingselementen". Klik op "OK" om dit venster te sluiten.