Hoe te stoppen met ActiveX-Pop Ups

Hoe te stoppen met ActiveX-Pop Ups


ActiveX-besturingselementen inschakelen iedereen met behulp van Microsofts Internet Explorer (IE) om te genieten van een veel rijkere Web het doorbladeren ervaring. Deze besturingselementen kunnen IE uitvoeren en communiceren met Web page-objecten zoals afbeeldingen, audiobestanden, video en animaties. Sommige ActiveX-besturingselementen komen vooraf geladen op IE; de rest gebruikers verplichten om hen in staat stellen zodat IE correct nieuwe soorten webinhoud kan weergeven. Omdat softwareontwikkelaars vrij vaak nieuwe typen ActiveX-besturingselementen weer te geven van nieuwe vormen van inhoud, kunt u de pop-up uitschakelen of gevraagd u aan te nemen van elke nieuwe ActiveX dat IE tegenkomt.

Instructies

1

Open Internet Explorer door te klikken op "Start", vervolgens markeren en te klikken op 'Internet Explorer' in de lijst die wordt weergegeven of door te dubbelklikken op het pictogram Internet Explorer op het bureaublad.

2

Open het venster van de toepassing "Internetopties". Klik op "Extra" in de bovenste menu balk van IE, vervolgens markeren en klik op "Internetopties."

3

Open de beveiligingsinstellingen 'Aangepast niveau'. Klik op het tabblad "Beveiliging" in de bovenkant van het toepassingsvenster "Internetopties", en klik op de knop 'Aangepast niveau' in het paneel 'Beveiliging' detail. Omdat de drie standaard instellingen aangeboden door Microsoft alle pop-ups voor nieuwe ActiveX activeren- en geen van hen voor niet-goedgekeurde werking van niet-ondertekende ActiveX-besturingselementen toelaten, moet u een aangepaste beveiligingsniveau, maken.

4

De "Allow eerder ongebruikte ActiveX-besturingselementen uitvoeren zonder waarschuwing" uitschakelen door te klikken op het vakje "Uitschakelen" eronder. Scroll naar beneden in het venster van de toepassing van "Aangepaste instellingen" te vinden van deze instelling in de sectie "ActiveX-besturingselement".

5

Schakel de 'automatisch vragen bij ActiveX-besturingselementen"door te klikken op het vakje"Uitschakelen"onder deze instelling.

6

Schakel de "Download ondertekende ActiveX-besturingselementen" door te klikken op de "Enable" knop onder deze instelling. Ondertekende ActiveX-besturingselementen zijn geverifieerd door Microsoft of een Internet Security licentie bedrijf.

7

De "niet-ondertekende ActiveX-besturingselementen downloaden" en de "initialiseren en ActiveX-besturingselementen die niet zijn gemarkeerd als veilig voor uitvoeren van scripts" uitschakelen door het vakje "uitschakelen" onder elke instelling aan te vinken. Het uitschakelen van de aanwijzingen voor deze twee instellingen de inhoud waarvoor een van deze ActiveX-besturingselementen niet weergegeven en ziet u mogelijk lege plekken of lege toepassing vakjes in sommige websites.

8

Klik op "OK" te laten "Security Settings", en klik op "Toepassen" in het venster van de toepassing "Internetopties" om uw instellingen te bewaren. Klik op "OK" om te sluiten en terug te keren naar Internet Explorer.