Hoe te splitsen een PDF-bestand

Hoe te splitsen een PDF-bestand


PDF's zijn een handige manier voor het delen van documenten tussen computers. Omdat PDF's opmaak en lettertypen behouden, behouden zij het mogelijk maken van een document uiterlijk bij het overbrengen van de ene computer naar de andere. Ze zijn echter moeilijker om mee te werken. Als u een PDF splitsen in meerdere documenten wilt, bijvoorbeeld, moet u een programma van derden zoals Adolix, A-PDF, of PDF Split and Merge te gebruiken. Zodra u hebt gedownload en geĆÆnstalleerd een van deze programma's, kunt u PDF's splitsen, snel en netjes.

Instructies

Adolix

1

Downloaden, installeren en stormloop Adolix.

2

Klik op de blauwe "+" teken aan de rechterkant van het venster Adolix. Een venster zal verschijnen, toestaand u om te doorbladeren van uw harde schijf.

3

Selecteer de PDF die u wilt splitsen. Klik op 'Openen'.

4

Kies hoe u wilt splitsen van de PDF. De eerste optie zal splitsen elke opgegeven aantal pagina's, terwijl de tweede en derde optie laat u de PDF verdeeld in groepen van pagina's. De vierde optie kunt u exacte paginabereiken opgeven. Bijvoorbeeld, als u "1-7, 8, 9-13" vervolgens uw document zal worden opgesplitst in drie bestanden. De eerste zal worden pagina's 1 t/m 7, de tweede enkel pagina 8, en de laatste pagina's 9 tot en met 13.

5

Selecteer een bestemming en bestandsnaam voor het nieuwe PDF's. Adolix in gebreke zal blijven om ze op te slaan in dezelfde map als het PDF-bestand bent u splitsen.

6

Klik op "Split de PDF!" te splitsen in de opgegeven bestanden.

A-PDF

7

Download, installeer en run A-PDF.

8

Klik op "Bladeren". Een venster waarin u kunt bladeren van uw harde schijf zal opduiken.

9

Selecteer de PDF die u wilt splitsen. Klik op 'Openen'.

10

Selecteer het bereik van de splitsing. U kunt ofwel splitsen "Alle pagina's" of pagina's binnen een opgegeven bereik valt, zoals 1 tot en met 17.

11

Selecteer de methode split. De eerste optie splitst de PDF elke opgegeven aantal pagina's. De tweede en derde optie kunt u nieuwe PDF's maken door het verwijderen van bepaalde secties. De "advanced mode" kunt u specifieke exacte paginabereiken.

12

Klik op de knop "Definiƫren", dan klik op de blauwe "+" voor elke PDF die u wilt maken. Geef een paginabereik, zoals "3-64," voor elke vermelding van "+". Druk op de "Split" knop aan de onderkant van het scherm te splitsen van de PDF.

PDF Split and Merge

13

Downloaden, installeren en stormloop PDF Split and Merge.

14

Open de plugins map aan de linkerkant van het venster en klik op "Split."

15

Klik op "Toevoegen" en selecteer de PDF die u wilt splitsen. Klik op 'Openen'.

16

Selecteer uw split proces. "Burst" splitst de PDF in enkele pagina's, terwijl "Split even pagina's" en "Split de oneven pagina's" PDF's met alleen de even of oneven pagina's maken. "Split na pagina" kunt u opgeven van een pagina, waarna een nieuwe PDF zal worden gevormd. "Elke" n "splitsen pagina's" splitst het document met regelmatige tussenpozen. "Split op dit formaat" kunt u opgeven op welk punt, in termen van geheugen van de computer, het document onder hen zullen verdelen. Voor instant, als u "1.000.000," wordt verwijderd alle gegevens van een bestand na 1MB in grootte. Dit is een goede methode voor bestandscompressie, als je niet betrokken met het verlies van de inhoud.

17

Kies de uitgang van de map, klik op "Uitvoeren". Wanneer deze voltooid is, de split PDF zal worden opgeslagen in deze uitgang van de map.