Hoe te splitsen een PDF-bestand in meerdere PDF-bestanden

Een PDF- of bestand portable document format, is een ideale manier om informatie terwijl nog het houden op slot naar beneden. PDF's zijn leesbaar, maar niet bewerkbaar zonder speciale software. Na het maken van een document in bijna elke vorm van software, dat bestand converteren naar PDF zorgt voor dat iemand kan het openen, zelfs als hij niet over die software beschikt. Als PDF's opgeblazen krijgen of bevatten te veel informatie tegelijk verwerken, splitsing van het bestand mogelijk een ideale manier om trim bestandsgrootte, te bereiken doel lezers en te bepalen wie welke informatie. PDF's splitsen in meerdere PDF's vereist alleen een beetje van manipulatie van het oorspronkelijke document.

Instructies

1

Dubbelklik op het PDF-bestand dat u wilt splitsen. PDF's worden gesymboliseerd door een vierkant pictogram weergegeven: een kleine preview van de eerste pagina van de PDF's en het Rode plein Adobe pictogram symbool.

2

Als de pagina preview niet wordt weergegeven, klikt u op de link 'Pagina's ' op het linker zijpaneel van het PDF-venster. Het voorbeeld van de pagina vind je een overzicht van elke pagina van de PDF in verticale indeling.

3

Druk op en de "Ctrl" ingedrukt op het toetsenbord. Klik eenmaal op elke pagina van het PDF-bestand te verwijderen of te verwijderen. Dit zijn pagina's die u niet dat in de nieuwe PDF wilt. Druk op de "Delete" toets op het toetsenbord.

4

Klik op het menu "Bestand". Klik op "een kopie opslaan." Naam van het PDF-bestand, zoals "NewPDF1." Selecteer een plaats op te slaan van de nieuwe PDF en klik op de knop "Opslaan". Klik op het menu "Bestand" en selecteer "Sluit".

5

Open de oorspronkelijke PDF met alle pagina's. Herhaal het verwijderingsproces van 'Pagina's ' link te strippen uit pagina's voor de volgende versie van de PDF. Wanneer u opslaat, hernoem het bestand met een nieuwe bestandsnaam, zoals "NewPDF2", en stappen vanaf daar op.

Tips & waarschuwingen

  • De Adobe Reader-software is vereist om te openen en PDF's splitsen. Als u geen lezer ge├»nstalleerd, ziet u een vraagteken of een ander soort pictogram vaststellend dat de PDF niet herkend door uw computer. Reader is gratis en beschikbaar van het Adobe-bedrijf.