Hoe te spelen van YouTube op Real Player

Als je een fervent fan van YouTube en RealPlayer geïnstalleerd op uw PC hebt, kunt u de mediaplayer om naar te kijken van uw favoriete video's. Afhankelijk van uw voorkeur, kunt u een van twee methoden om YouTube video's in RealPlayer. YouTube kan gebruikers video's rechtstreeks vanaf de website naar hun RealPlayer-bibliotheek gedownload en ze off line bekijken. Als u niet downloaden van video's wilt, kunt u ook toegang tot YouTube's website rechtstreeks in RealPlayer zonder het moeten uw webbrowser openen.

Instructies

Kijken in RealPlayer

1

Download en installeer de meest recente versie van RealPlayer. Wanneer het installatieproces voltooid is, opent u de mediaplayer.

2

Klik op het tabblad "RealPlayer" werkbalk, Markeer "Bestand" en selecteer "Open."

3

Typ "youtube.com" in het "Open" veld en klik op 'OK'. RealPlayer zal YouTube rechtstreeks openen in de toepassing. U kunt zoeken naar YouTube video's en bekijk ze direct in RealPlayer.

Naar RealPlayer downloaden

4

Ga naar YouTube en zoek de video die u wilt downloaden en Wake in RealPlayer.

5

Plaats uw muis op de top van de video en klik op de "Download This Video" link op de hoogste-juiste hoek van de video. De "RealPlayer Downloader" zal beginnen met het downloaden van uw bestand.

6

Klik op de video-bestand in het venster "RealPlayer Downloader" RealPlayer openen. De video zal automatisch afgespeeld en wordt opgeslagen in uw videobibliotheek.