Hoe te spelen van Slingo Quest

Slingo is een spel als Bingo waar je nodig hebt om 5 nummers in een rij, over, omlaag of diagonaal. Moet u om zo veel nummers als je in 20 spins kunt te dekken. Slingo Quest neemt Slingo naar een nieuw niveau. U kunt het klassieke spel spelen, of kun je Slingo Quest. Er zijn 60 verschillende niveaus om te voltooien. Lees verder om te leren hoe te spelen van Slingo Quest.

Instructies

1

Vinden een site om het spel te downloaden. Grote vis en echte Arcade zijn in de Resource sectie als u een site die u liever niet hebt.

2

Controleer de vereisten van het spel. Als u echte Arcade gebruikt, zal het u vertellen dat als uw computer voldoet aan de minimale vereisten, anders moet u zelf te controleren.

3

Download het spel en spelen voor uw gratis uur plezier. Als u vindt dat u de verleiding niet weerstaan, ga terug naar de site en het spel kopen. Je zal niet teleurgesteld worden.

4

Slingo Quest spelen. Je zal beginnen met de niveaus die hebben van alle gratis draaiingen. U moet betrekking hebben op het patroon--die is gemarkeerd op uw kaart--vooruit te gaan naar de volgende ronde.

5

Win de hoofdrollen. In elke ronde, kunt u maximaal 5 sterren winnen. Krijg je een ster voor uw score, voor het vinden van het patroon, voor het vinden van de sleutel, voor uw tijd en voor de dekking van de kaart.

6

Vind de sleutel in elke ronde in elk niveau en u ontgrendelt de bonusronde voor dat niveau.

7

Geniet van alle de grillen van Slingo Quest. Hier vindt u meerdere duivels, bounce slingos, meerdere kaarten te dekken en spelen tegen de piraat om een paar van de nieuwe functies van het spel te noemen. U zult zo druk ontdekken wat komt het volgende u zult vergeten tijd en alles anders. Zo genieten van het spelen van Slingo Quest.