Hoe te spelen van Risk 2 via het Internet

Hoe te spelen van Risk 2 via het Internet


Risico II is het officieel computerbestand en de online versie van het klassieke bordspel Risk. Naast de standaard gameplay modi van het origineel bevat risico 2 verschillende extra functies als goed. Het gaat hierbij om een gloednieuwe singleplayer toernooi en "Dezelfde-tijd," waarmee alle spelers om de beurt op hetzelfde moment. Hoewel het spel bij gaming winkels men kopen kan, is het ook mogelijk risico 2 spelen via het Internet.

Instructies

Download en kopen van het spel

1

Een evaluatieversie van risico 2 downloaden. Ga naar een download-site zoals gratis spellen downloaden (zie sectie met naslaginformatie). Klik op de knop "Download gratis Trial". Klik op "Bestand opslaan" om te beginnen met het downloaden. Installeer het programma na voltooiing van de download.

2

Klik op "Start Free Trial" gedurende één uur van vrij spel-spel. Kies "Netwerk" in het hoofdmenu.

3

Klik op het "Join Game"-venster en voer de spelersnaam van een. Klik op "Volgende" en activeer uw firewall toegang te verlenen tot risico 2 als het is geblokkeerd.

4

Selecteer een spel sessie en klik op "Next." Kies "Classic risico" of "Dezelfde tijd", klik op "Next." Klik op "Wijzigen opties" om de game-play opties bewerken. Klik op "Play" om te beginnen.

5

Koop het spel. Ga naar de gratis Games downloaden-website en klik op "Volledige versie bestellen." Klik op "Checkout" om uw betalingsgegevens invoeren en de bestelling te voltooien.

Spelen van het spel

6

Landen selecteren. Om de beurt de selectie van landen, totdat de Raad van bestuur is opgevuld. Proberen om te controleren van een heel land te verdien extra punten.

7

Versterken van uw landen. Het aantal versterkingen is de beslissing door het aantal en de grootte van de landen die u beheert.

8

Selecteer landen binnen te vallen. Kies hoeveel troepen die u wilt gebruiken om aan te vallen van een naburig land.

9

De dobbelstenen. Winnende rolt resultaat in het verlies van een tegenstander leger, en verliezende rollen resulteren in een verlies van een van uw legers. Blijf rollen totdat u verslaan of ten prooi aan je tegenstander vallen.

10

Verspreid uw verovering. Hoe meer landen die u, de meer versterkingen overnemen krijgt u aan het einde van elke ronde. De winnaar is het laatste leger permanent.

Tips & waarschuwingen

  • Een minimum van drie spelers moet deelnemen aan een sessie om te spelen.