Hoe te spelen van RAR-bestanden op een MacBestanden die zijn opgeslagen in een RAR-bestand moeten worden geëxtraheerd uit het RAR-bestand voordat het kan worden geopend. Vergelijkbaar met Zip bestanden, RAR bestanden meerdere bestanden worden gecomprimeerd en opgeslagen in één bestand. Om te spelen van een bestand dat is opgenomen in een RAR-bestand op uw Macintosh-computer moet u een toepassing van derden RAR-opening, zoals Macintosh-computers kunnen geen RAR-bestanden die standaard worden geopend. RAR-opening applicaties zijn beschikbaar online op software downloadsites.

Instructies

1

Gebruik UnRarX. De UnRarX toepassing is gratis te downloaden en te gebruiken, en is een van de kleinere uitpakken van RAR toepassingen op slechts 716KB. Naast het ophalen van bestandsindelings-van rar bestanden herstelt de toepassing ook rar-archieven die zijn beschadigd. Eenmaal uitgepakt, bevinden bestanden zich in een nieuwe map in de map documenten.

2

Gebruik de rugzak. Rugzak zit te vijl extractie programma dat ondersteuning voor de RAR bestanden evenals andere bestand extractie bestandstypen biedt. RAR-bestanden kunnen ook worden omgezet in verschillende extractie formaten zoals zip, dmg en teer. Als een shareware programma, de toepassing kost $25 vanaf 2010 en is compatibel met Macintosh-computers met Leopard of Snow Leopard besturingssysteem.

3

Gebruik RAR Expander. Vergelijkbaar met rugzak, RAR Expander wordt uitgepakt bestanden van wachtwoord-beschermde RAR-bestanden en ondersteunt multi-part bestanden. De RAR Expander programma is beperkt tot de rar-bestanden, en is compatibel met Intel-gebaseerde Macintosh-computers, accordig op de officiële site van de RAR Expander. In tegenstelling tot rugzak is het programma niet te herstellen of te herstellen van corrupte rar bestanden.

4

Gebruik de Uitpakker. Deze vrije toepassing ondersteunt 31 verschillende extractie-bestandsextensies, met inbegrip van RAR en is het kundig voor uittreksel archief vanuit veelvoudig rar archieven. Het programma ook nietEngelse rar archves ondersteunt, en is compatibel met Macintosh OS X Tiger, alsmede de nieuwere besturingssystemen.