Hoe te spelen van PBS Kids Games Online

Hoe te spelen van PBS Kids Games Online


Als u op zoek bent naar educatieve en onderhoudende kinderspelen, kijken niet verder dan de website van PBS kids. PBS is altijd het toevoegen van spellen om te leren van kinderen vaardigheden zoals lezen en rekenen. De spellen zijn familie vriendelijke en eenvoudig genoeg voor een kind om erachter te komen de instructies.

Instructies

1

Open de PBS kids games-website. (Er is een link hieronder.)

2

Klik op één van de belangrijkste figuren in het midden van het scherm om één van de hedendaagse populaire games te spelen.

3

Klik op de cirkels aan de onderkant te zien lijsten voor games gerelateerde PBS-programma's.

4

Klik op de links of rechts pijlen aan weerszijden van de cirkels om te bladeren door alle spellen. Na op een rondje te klikken en het vinden van een spel wilt spelen, klik op de afbeelding van het spel.

5

Wachten op het spel te laden en klik op "Play". Afhankelijk van het spel kiest u, kunnen er verschillende opties. Klik op de verschillende delen van het scherm te vinden van verschillende activiteiten.

6

Luisteren naar het spel van de instructies en horloge het scherm om erachter te komen hoe te spelen van het spel die u hebt gekozen. Wanneer u afsluiten wilt, druk op de terug knop om te zoeken naar een nieuw spel te spelen.

Tips & waarschuwingen

  • Als je op een laptop speelt, zal aansluiten van een laptop muis maken het spel veel gemakkelijker dan proberend om het gebruik van de touchpad.