Hoe te spelen van Elf Bowling

Uitgebracht in 1999 door softwareontwikkelaar NStorm, is "Elf Bowling" een klassiek computerspel waar Santa krijgt zijn gek elf medewerkers om neer te halen met een bowlingbal. Terwijl u Santa bedienen, kruisen kikkers, konijnen en andere dieren de baan terwijl de Elfen gehinnik en met hoop beschimpen van het afleidend u. Hoewel de oorspronkelijke versie momenteel niet beschikbaar voor download op de NStorm website is, is het spel beschikbaar voor download op andere sites.

Instructies

Hoe te spelen van Elf Bowling

1

Ga naar de website van gratis Christmas Screen Savers (zie bronnen). Klik op de link die "Klik hier zegt" om te downloaden van de originele versie van "Elf Bowling" dat is uitgegeven voor Windows 95. Deze versie is compatibel met alle versies van het Windows OS.

2

Pak het .exe-bestand met Winzip of een ander programma zoals IZArc.

3

Klik op het uitgepakte .exe-bestand om te installeren "Elf Bowling." Klik op "Regels" op het belangrijkste menu krijgt u een overzicht van de regels.

4

Klik op "Play" om te beginnen met spelen. Wacht totdat het knipperende licht op één lijn staat met de pijlen van de center op de baan te streven, dan druk op de spatiebalk om de bowling bal vrij te geven. Line-up van de knipperende lichten met de richting van de pinnen moet u te halen van een reserve.

5

Vermijd raken konijnen en kikkers die de baan mogen overschrijden. Afgezien van een paar meer obstakels gelden dezelfde regels van regelmatige bowling aan dit spel. Klik op "Exit" naast het scorebord om af te sluiten van het spel. Klik op "Afsluiten" in het hoofdmenu om af te sluiten uit het programma.