Hoe te spelen van een FLV-bestand op een Nexus One

FLV staat voor Flash Video. Het is een gemeenschappelijke indeling die wordt gebruikt door het streamen van video sites zoals Hulu of YouTube. FLV-bestanden Zie je online speelt, of dat u op uw computer hebt, kan best worden afgespeeld op een Nexus One als u eerst naar een meer compatibele indeling voor de Nexus een Android smart-phone, zoals WMV converteren. U kunt vervolgens de video downloaden en afspelen op de Nexus met behulp van het programma Windows Media Player.

Instructies

1

Ga naar de site die het FLV-bestand dat u wilt spelen. Markeer het website-adres en kopieer het. Bezoek een van de vele gelijkaardige omzetting websites en plak het adres in het tekstvak op de site. Maken WMV de outputformaat, klik op "Convert" en download het nieuwe bestand.

2

De Nexus One op de computer met de USB-kabel aansluit.

3

Klik op 'Start' in Windows en selecteer de "Windows Media Player"-software. Klik op 'Sync' in het programma. Klik en sleep de WMV-bestand dat u hebt gedownload van de mijn Downloads map naar het vak van de Sync-lijst in het tabblad synchroniseren in Media Player.

4

Klik op "Start Sync" downloaden naar de Nexus. Koppel de Nexus; Selecteer de optie 'Toepassingen', en open uw video-speler om te beginnen met het afspelen van de video.