Hoe te spelen van de zware wapen

Zware wapen is een pc-spel dat u kunt online spelen of downloaden en offline spelen. Het is een shoot'em arcade actie spel en er zijn twee modi die u kunt kiezen uit. Geen behoefte om een gaming systeem. U kunt spelen op uw computer. Lees verder om te leren hoe te spelen van zware wapens.

Instructies

1

Het vinden van een veilige website om te downloaden van het spel (zie hieronder).

2

De voorwaarden te controleren. Niet alle spellen werken op alle pc's. Moet u de vereisten van het spel controleren en zorg ervoor dat uw PC beschikt over ten minste de minimale eisen die noodzakelijk zijn om het spel te spelen.

3

Speel Heavy Weapon online of download de gratis versie. Dit zal u een kans om te zien als je echt wil het spel geven.

4

Zware wapens kopen als u vind dat je echt leuk. Er zijn manieren om kortingen op PC-spellen. Controleer om te zien als de site die u hebt geselecteerd eventuele kortingen biedt. U moet nooit volle prijs betalen voor een PC-spel, want er altijd speciale aanbiedingen zijn.

5

Uitvoeren van zware wapens. Na het starten van het spel, zal u uw muis gebruiken om te controleren uw tank. De linker muisknop branden je wapen en het recht de vernietiging branden. Er is een tutorial die u online kunt lezen of u kunt de help op uw gedownloade spel.

6

Blijven spelen totdat u hebben het duel uitgooide of alle uw omgekomen. U krijgt drie leven te beginnen. Hier kun je missie of Survival-modus. Welke u kiest, hebben plezier spelen van zware wapens.

Tips & waarschuwingen

  • Spelen is verslavend, dus spelen op uw eigen risico.