Hoe te spelen van Cake Mania 2

Cake Mania 2 is het vervolg op de Cake Mania en Cake Mania terug naar de bakkerij. U nog steeds maken van taarten en aan uw klanten voorleggen voordat ze jeuken en verlaten. U kunt kopen upgrades om uw werk gemakkelijker en behandelt om uw klanten meer geduld. De volgende zal u vertellen hoe om te spelen van Cake Mania 2.

Instructies

1

Controleer de vereisten van het spel en zie of uw computer voldoet aan hen allen. Gewoon omdat je computer voldoet aan de vereisten voor andere Cake Mania spelletjes, betekent niet dat het zal voldoen aan de eisen voor Cake Mania 2.

2

Vinden een site om het spel te kopen. Grote vis en echte Arcade zijn twee veilige sites vermeld in de sectie van de bron waar u van Cake Mania 2 kopen kunt.

3

Koop het spel. Wilt u eerst zeker dat zal je dit spel zo veel als de andere Cake manies, kunt u downloaden en het spel voor 60 minuten voordat u het koopt.

4

Download het spel en beginnen te spelen. U krijgt de keuze van het pad dat Jill besluit te nemen. Je hebt 6 locaties om uit te kiezen en er zijn 18 verschillende klanten.

5

Upgrade uw apparatuur om ervoor te zorgen dat u uw klanten kunt voldoen. Het grote verschil in deze versie van Cake Mania is dat je exacte duplicaten niet wanneer u een upgrade uitvoert krijgen. De ovens start met vier stijlen van de verschillende taart en wanneer krijg je een tweede oven, twee zijn hetzelfde en de twee zijn verschillend. Dit maakt spelen ingewikkelder en voegt een nieuwe dimensie toe aan het spel.

6

Blijven spelen alle verschillende niveaus of locaties. Er zijn meer dan 200 niveaus te spelen en zes mogelijke uitgangen. Dit alles hangt af van de manier die u koos om te spelen van het spel. Cake Mania 2 is leuk, spannend en verschillende elke keer dat je speelt.

Tips & waarschuwingen

  • Bereid u voor om het even wat in dit spel. Er zijn klant tweeling, die vragen om twee verschillende taarten, en klanten die willen drie laag taarten. Moet dat u beschikken over de apparatuur om alles.
  • Houd een oogje op de sterren--als een klant geduld verliest geef ze een traktatie te laten gelukkiger.
  • Hoewel het spel na elke ronde wordt opgeslagen, hoeft u niet de keuze op te slaan. Daarom moet u het spel opnieuw te starten of verder uit waar u weg wegging.