Hoe te spelen schaduwrijke O'Grady de Rising Star

Als je ooit het leven van een rockster wilde door living plaatsvervangend via een computerspel, is schaduwrijke O'Grady de Rising Star voor jou. Een band beginnen en naar muziek legendes in deze PC-rollenspel van onbekenden.

Instructies

1

Maak een band. Beginnen met het maken van jezelf, of wie u wilt maken voor de leider van je band. Vervolgens Selecteer uw band genre en geef het een naam.

2

Werven van andere muzikanten voor uw band. Uw van rijden naar een muziekwinkel en kijken naar de beschikbare muzikanten in uw genre. Dat iemands compatibiliteit met andere leden van uw band wordt getoond door de hoge compatibiliteit van de betekenis van de kleur-groen en rood betekent geen compatibiliteit.

3

Geld verdienen door het doen van klussen in de stad, terwijl u nog steeds muzikanten worstelt. Als je rond rijdt, ziet u "Help Wanted" tekenen aan de voorkant van verschillende bedrijven. Ga binnen voor meer informatie over de baan; het gaat meestal om leveringen maken in de stad of het ophalen van dingen voor hen. U kunt ook sommige van de parken in de stad landschap rijden tot het en selecteer "Landscape" wanneer de optie beschikbaar is.

4

Wonen shows op podia. Door dit te doen, kunt u krijgen reputatie met de locatie en verhogen uw kansen van het spelen er een optreden. U kunt ook met de band die presteert, die mogelijk ook tot toekomstige optredens leiden kan reputatie krijgen.

5

Sommige liedjes schrijven. U kunt dit doen vanuit uw huis of een hotelkamer. Selecteer de bandleden die zal samenwerken op het liedje samen, voer een titel voor het lied en beginnen schrijven. U zult een overeenkomende mini-game om te bepalen van de kwaliteit van het liedje spelen.

6

De optredens van het boek door te gaan naar plaatsen en kijken naar hun agenda. Als er een datum die is blauw, betekent dat zij de datum aan u aanbieden. U kunt tikken daarop, Bekijk de details en hetzij accepteren of weigeren van de uitnodiging. Vervolgens, ga naar die plek de dag van het optreden te spelen uw show.

7

Huur een manager zodra je hebt opgedaan wat aan populariteit in uw stad. Hij zal zitten kundig voor hogere kwaliteit optredens voor u reserveren, vinden goedkeuring aanbiedingen en krijg je zelfs een platencontract.

8

Opnemen van albums, T-shirts, tour het land en maken veel geld verkopen als je meer en meer bekend geworden.

Tips & waarschuwingen

  • Wees voorzichtig wanneer je je van het rijden rond de stad. Als u in gebouwen of bomen uitvoert, beschadigt u het en het zal uiteindelijk kostbare reparaties nodig. Dit kan een nachtmerrie voor een worstelende band die moet doen klusjes voor inkomen.