Hoe te slapen hebben een nummer Start na de andere in PowerPoint

Microsoft PowerPoint kunt u geluiden en muziek in uw digitale presentaties invoegen. Invoegen van een geluid of muziek bestand is een relatief eenvoudige procedure, maar soms kan je het nodig meerdere tracks toe te voegen in uw presentatie te laten spelen automatisch in de juiste volgorde. Als dat het geval is, kunt u de hulpprogramma's in PowerPoint te organiseren van de muziek bestanden te spelen op de achtergrond van uw diavoorstelling op vooraf gedefinieerde momenten.

Instructies

Van Audio-CD

1

Start Microsoft PowerPoint. Plaats uw audio-CD met de nummers die u afspelen in uw Microsoft PowerPoint-presentatie in de volgorde wilt dat u wilt laten spelen.

2

Open het presentatiebestand dat u wilt toevoegen van de muziek aan en selecteer de dia waar u wilt dat de muziek moet beginnen. Klik op het "Invoegen" tabblad op het lint van Microsoft Office.

3

Klik op het pictogram "Geluid" van de "Media klemmen" sectie. Blader omlaag en selecteer "Afspelen CD Audio Track."

4

Selecteer de eerste track met behulp van de up en pijlknoppen in het veld "Start op circuit". Selecteer de exacte tijd op het audio-bestand dat u wilt het spoor beginnen te spelen met de up en neer pijlen in de "tijd" sectie.

5

Selecteer de einddatum track met behulp van de up en de pijlknoppen in het veld "End op circuit". Selecteer de exacte tijd op het audio-bestand dat u wilt dat de track om te stoppen met het spelen met de up en down pijlen in de "tijd" sectie.

6

Klik op 'OK'. Een "Geluid"-icoon zal verschijnen op uw PowerPoint-dia. Klik op het pictogram "Geluid". Het tabblad "Hulpmiddelen voor geluid" verschijnt in uw Microsoft Office Ribbon.

7

Klik op de "Hulpmiddelen voor geluid" tab. Klik op de "Play Sound" dropdown box in het gedeelte "Geluidsopties" en kies "Tijdens dia's afspelen."

Uit geluidsbestand

8

Start Microsoft PowerPoint. Open het presentatiebestand dat u wilt toevoegen van de muziek aan en selecteer de dia waar u wilt dat de muziek moet beginnen. Klik op het "Invoegen" tabblad op het lint van Microsoft Office.

9

Klik op het pictogram "Geluid" van de "Media klemmen" sectie. Blader omlaag en selecteer "Geluid uit bestand."

10

Blader naar de locatie van het eerste nummer op uw computer die u wilt afspelen in uw PowerPoint-presentatie. Selecteer het en klik op "Open."

11

Klik op "Automatisch" of "Wanneer geklikt." Kies een optie; u zal dit binnenkort veranderen.

12

Herhaal de bovenstaande stappen, zoveel nummers als u uw PowerPoint-presentatie wilt toe te voegen. Een nieuw "Geluid"-pictogram wordt weergegeven voor elke song die u toevoegt.

13

Selecteer het tabblad "Animaties" en kies "Aangepaste animatie." Een nieuw venster zal verschijnen aan de rechterkant van de PowerPoint-presentatie.

14

Selecteer het eerste nummer uit de lijst met liedjes in het venster aan de rechterkant en klikt u op het drop-down menu. Klik op "Effect opties."

15

Selecteer "tijd" in de sectie "Start Playing" en voer de tijd in de PowerPoint-presentatie die u het lied wilt te beginnen met spelen.

16

Selecteer "Na" in de sectie "Stop Playing" en voer de tijd in de PowerPoint-presentatie die u wilt het liedje om te stoppen met spelen. Merk op dat u vroeg het liedje beëindigen kunt door het instellen van een tijd, die korter is dan de track.

17

Soortgelijke effecten toevoegen aan elk van de geluidsbestanden in uw presentatie wijzigen van de tijdsinstelling van het begin- en einddatum overeenkomen met liedjes spelen vóór en na, ten opzichte van de totale tijd van de PowerPoint-presentatie. Bijvoorbeeld, als je eerste liedje op "2:30 eindigt" moet het volgende nummer beginnen om "2:31." Als dat nummer op "5:00" (ten opzichte van de duur van de PowerPoint-presentatie eindigt) moet dan het volgende nummer beginnen om "5:01."