Hoe te slaan van een Logo in Photoshop voor een WebsiteMensen associƫren uw bedrijf en uw logo, of het logo op uw website, brochure of visitekaartje. Als u een logo hebt gemaakt in Photoshop, kunt u optimaliseren en opslaan voor het web binnen de toepassing. Wanneer u een afbeelding optimaliseert, u de bestandsgrootte verkleinen en de afbeelding op uw website sneller geladen. Het is best om het logo opslaan in een web grafische indeling, zoals een JPG, GIF of PNG, in plaats van de bestandsindeling van Photoshop.

Instructies

1

Open het logo-bestand dat u wilt opslaan in Photoshop en gebruik op uw website. Open het bestand, selecteer "File" en "Open" uit het menu en dubbelklik op het bestand in het dialoogvenster "Openen".

2

Selecteer "File" en "Opslaan voor Web" in het menu. De "Opslaan voor Web" dialoogvenster wordt weergegeven.

3

Selecteer "JPEG hoge" van "Instellingen".

4

Klik op het tabblad van de "4-Up" om te zien een voorbeeldweergave van de geoptimaliseerde logo. Selecteer de voorvertoning van de geoptimaliseerde afbeelding die u wilt gebruiken op uw website.

5

Klik op "Opslaan" om te openen in het dialoogvenster "Opslaan geoptimaliseerd als". Naam van het logo-bestand onder "Bestandsnaam" en klik op "Opslaan".