Hoe te Schroefwind XP met STROOPTOCHT wagenmenner

Hoe te Schroefwind XP met STROOPTOCHT wagenmenner


Windows XP herkent een SATA hardeschijf niet tenzij u de ondersteunende STROOPTOCHT wagenmenner aan het begin van de installatie laadt. Voordat de floppy disk werd verouderde, gebruikers de bestanden zijn opgeslagen op een diskette te maken en de stuurprogramma's geladen vanaf de diskette voorafgaand aan het installeren. Nochtans, komen de meeste computers niet langer met een diskettestation. Als u wilt installeren van Windows XP zonder een floppy disk, u kunt een kopie van de CD maken en toepassing nLite voor slipstream naar---dat wil zeggen het integreren van de bestanden in de installatie---de STROOPTOCHT wagenmenner.

Instructies

1

Start uw webbrowser en ga naar de website van de fabrikant van uw PC. Klik op "Download" of "Steunen." Ingang van de computer model en type.

2

Selecteer uw besturingssysteem uit het drop-down menu. Selecteer de categorie 'drivers,' "chipset" of "RAID". Downloaden naar uw computer de juiste SATAN wagenmenner.

3

Plaats uw Windows XP-CD in uw CD- of DVD-station. Downloaden, installeren en stormloop nLite (Zie 'Bronnen'). Voer uw taal en klik op "Next."

4

Klik op "Bladeren" om te zoeken van het schijfstation met uw Windows XP-CD, als nLite de setup-bestanden niet automatisch detecteert. Dubbelklik op de map "i386".

5

Klik op "Next." Klik op 'Drivers' en 'Een Bootable ISO maken'. Klik op "Next." Klik op 'Insert'. Dubbelklik op de Satan wagenmenner toe te voegen aan de lijst.

6

Klik op "Next." Klik op "Ja" bij de prompt "Wilt u het proces beginnen?" Klik op "Volgende" zodra nLite klaar is met het opstellen van alle nodige gegevens om de XP-CD te maken.

7

Voer een label in het veld "ISO Label". Klik op "Make ISO". Selecteer een map op te slaan van de CD-image aan, en nLite zal bouwen de Slipstream Windows XP CD.

8

Klik op "Finish". Download, installeer en voer een CD derdesoftware zoals ISO-brander of ImgBurn. Verwijder de CD met Windows XP en plaats een lege CD in uw cd-rom-station.

9

Open het CD-image die u hebt gemaakt in nLite. Klik op "Branden ISO" om het beeld te schijf en maak een Windows XP-CD te branden slipstreamed met STROOPTOCHT wagenmenner.

Tips & waarschuwingen

  • Als de fabrikant van uw computer niet de stuurprogramma's op haar website omvat, bekijken de on line handleiding van de computer om te zoeken naar het merk en model van uw moederbord. De RAID-stuurprogramma downloaden vanaf de ondersteuningspagina van de fabrikant van het moederbord.