Hoe te schrijven van graden in Word

Hoe te schrijven van graden in Word


Er zijn veel verschillende symbolen weergegeven die kunnen worden gemaakt, simpelweg door het indrukken van de "Shift"-toets plus het bijbehorende nummer. Deze symbolen omvatten @, $, & en *, die zijn enkele van de meest gebruikte symbolen. Echter, als u invoegen het symbool voor graden (°) in een van uw Microsoft Word-documenten wilt te tonen de temperatuur of de mate van een hoek, moet u meer dan een paar toetsen zichtbaar te maken.

Instructies

Gebruik het Menu symbool

1

Open het Microsoft Word-document waaraan u wilt toevoegen van de mate symbol.

2

Klik op de exacte positie waar u het symbool voor graden wilt weergeven.

3

Selecteer het "Invoegen" tabblad op de bovenkant van het scherm.

4

Klik op de pijl rechts van "Symbool" en selecteer het gradenteken van het drop-down menu. Het wordt weergegeven in het document rechts waar u de cursor hebt geplaatst.

Gebruik de opdrachtcode

5

Druk op de "NumLk"-toets op uw toetsenbord. Hebt u een desktop met een aparte cijferpaneel, moet deze sleutel worden gevestigd in de linker bovenhoek van het aantalstootkussen. Als u een laptop gebruikt, is de "NumLk"-toets meestal de "F11" toets. U moet eerst druk op "Fn" en houd deze ingedrukt terwijl u op "F11 drukken."

6

Druk op de "Alt" toets en houd deze ingedrukt.

7

Het aantalstootkussen gebruiken om te voeren "0176." Als u een laptop gebruikt, moet u de nummers die zijn gelegen binnen de letters, niet het aantal gelegen op de top van het toetsenbord. De toetsencombinatie moet "MJ7O" op de meeste laptops. Het gradenteken wordt weergegeven zodra u het laatste getal typen.

Tips & waarschuwingen

  • De "NumLk"-toets uit te schakelen als u een laptop gebruikt zodra u klaar bent het gradenteken invoegen. Verlaten van het op zal interfereren met de getypte tekst, omdat zij tot getallen in plaats van letters leiden zal.
  • Als u op een Mac werkt, plaats de cursor waar u het symbool wilt weergeven en houdt u de option-toets ingedrukt en typt u een nul (0).