Hoe te schrijven op foto 's

Hoe te schrijven op foto 's


Je hebt ze gezien over de hele sociale mediasites en het Internet in het algemeen--die grappig, sarcastisch of inzichtelijke foto's met de tekst over de top. Als u krijgen wilt in op de actie en beginnen met het maken van uw eigen foto's met tekst, kunt u elk willekeurig aantal softwaretoepassingen of web-gebaseerde diensten te doen. In Windows 8 is verf de inheemse optie.

Softwareopties

Voordat u Paint start, klik met de rechtermuisknop op een afbeelding van uw Media Center-- of van het Internet-- en vervolgens te kopiƫren. Navigeer vervolgens naar het Windows 8 startscherm en typt u "Verf", die zal leiden tot het zoekvak wilt weergeven. Klik op "Enter", en ziet u het pictogram van de verf in het midden van uw scherm verschijnen. Klik op het. Wanneer Paint is gestart, klikt u op "Plakken" als uw afbeelding wilt plakken. Klik op de "koptekst" en klik op de categorie tekst "A" pictogram. Klik op uw cursor op het gedeelte van de afbeelding waar u de tekst wilt laten verschijnen en typ vervolgens de tekst. U kunt ook verschillende kleuren en lettertypen kiezen uit de kleuren en lettertypen opties. Andere opties omvatten GIMP en Photoshop, zowel die professioneler beeldmanipulatie softwareopties met veel lettertypen, filters en functies die een meer aangepaste look kunt maken.

Online opties

Als u niet wilt of geen software zoals verf, GIMP en Photoshop kunt, probeer online opties zoals PicMonkey, Fotor of AddText (zie links in middelen). Met deze online opties, u gewoon sleept u een foto in het foto-vak-- of selecteer een foto uit de bestanden en mappen op uw computer en typt u vervolgens de gewenste tekst in het tekstvak dat verschijnt na het laden van de foto.