Hoe te Schrijf een grote Online Dating Profiel

Uw online dating profiel is uw eerste kans om lezers laten weten wat maakt je aankruisen en wat u zoekt in een partner. Er niets minder dan prachtig.

Instructies

1

Post een aantrekkelijke kop. Dit betekent met niets generieke of saai. "Let's Have Fun!" is een kop die vertelt de lezer niets over u en gelederen recht omhoog daar met iedereen de regel openen. Zoek iets ongebruikelijke of anders aan u en nemen dat in je kop.

2

Boei uw publiek met de eerste regel van uw essay of ze niet zal blijven lezend. Dit betekent dat openen met iets anders. Niet herhalen wat er in de rest van uw profiel, zoals, "Ik ben een alleenstaande moeder met blond haar..." Kies iets dat echt u zoals definieert, "Hebben u ooit gone parachutespringen?" of "mijn desserts zal laat u bedelen voor meer."

3

Houd uw essay bij ongeveer 300 woorden in lengte. Als u veel verder gaan dan dat, weggaat je niet genoeg mysterie daar. Minder dan dat betekent kan u niet zeggen genoeg.

4

Houd uw essay positief. Geen melding van voormalige relaties of iets negatiefs, zoals "Ik haat cheaters." Dit zal niet het aantrekken van datums, maar zorgen ervoor dat u kijken bitter.

5

Praten over wat je in plaats van wat je niet wilt. Bijvoorbeeld, in plaats van zeggen, probeer "Ik ben niet op zoek naar iemand zonder een universiteitsgraad,", "Ik heb de neiging te worden aangetrokken tot opgeleide typen." Dit zegt het zelfde ding maar klinkt zachter.

6

Wees realistisch in uw korte antwoorden-antwoorden. Bijvoorbeeld, als u een 50-jarige man die op zoek voor vrouwen 20 tot 30, je niet zul veel vrouwen aantrekken.

7

Houd uw essay specifieke en gedetailleerde. Dit betekent weglaten van banaal uitspraken zoals "wandelingen op het strand" of "diners bij kaarslicht." Creatiever dan dat zijn. Profielen die zeggen, "Ik wil ontmoeten van iemand met een goede persoonlijkheid," smeken de vraag, "Geen het kidding, wie niet?"

8

Worden zo flexibel en open van geest zijn mogelijk zonder afbreuk te doen aan uw wensen. Bijvoorbeeld, als u zou willen ontmoeten iemand lokaal, maar u een parameter van binnen 10 mijl van uw zip-code neergezet, you niet gonna trekken zoveel mensen als u zou doen met een bereik van 25 of 50 mijl.