Hoe te Schrijf een Fiction Blog

Fictie blogs zijn blogs die zijn geschreven door een personage, vaak geplaatst in real-time. Fictie bloggen heeft vele voordelen; het kan zijn een leuke manier om te beginnen een schrijven project, ontvangst van opmerkingen kan stimuleren en leuk, en de indeling van een blog kunnen voor onbegrensde mogelijkheden van het nemen van foto's en andere multimedia. Plan kan vooruit het proces veel soepeler te maken, en verhogen uw kansen voor het schrijven van een succesvolle blog.

Instructies

1

Plan je personage en de voornaamste omtrek van uw blog. Kan het leuk om dingen make-up als je gaat, maar beslissen enkele belangrijke karaktertrekken en centrale percelen zal uw blog veel consequenter te maken en u helpen wanneer je op wat vast bent te schrijven.

2

Bepalen hoe vaak u gonna boekt, en wees niet te ambitieus. Bijwerken of twee keer per week is meestal een goed bedrag. Als u probeert en vaak bijwerken, loopt u het risico niet met tijd, maar als u genoeg niet bijwerkt, kunt u lezer belang kwijtraken. Kwaliteit is altijd meer belangrijker dan kwantiteit.

3

Schrijf een voorraad van vermeldingen, ten minste de eerste drie of vier. Hebben van een back-up in geval moet u een week uit is altijd een goed idee.

4

Aanmelden voor een gratis blog online op een site zoals Blogger of Livejournal. Gebruik gratis voorraad kunst tot een aantrekkelijke banner afbeelding maken, en ervoor te zorgen dat uw tekst gemakkelijk leesbaar is. Zwarte tekst op een wit scherm is het beste. Plaats uw eerste bericht.

5

Het publiceren van uw blog. Post de link op je Facebook, Twitter of MySpace-pagina en stuur hem naar uw vrienden. Commentaar op andere blogs; je ontvangt veel "terugkeer reacties." Ga altijd naar de blogs van uw commenters, ook goede relaties op te bouwen.